![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Uwięziony
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Sie 2013, o 18:21 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S5
Nazwa postaci: Hakon Czas: Opis: Mój kolega wykonywał misje "Tranzakcja z dawna czekana" (czy jakoś tak) i miał misje na śnieżnej wyspie. Ja dostałem się tam z nim i pomogłem mu w zabiciu potworków. Przez przypadek wyszłedem z jego drużyny. On teleportował się do ruin a ja zostałem uwięziony na wyspie. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu - dobrej rady lub jeśli zajdzie taka potrzeba interwencji administratora. |
3 Sie 2013, o 18:28 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Najszybciej będzie jak użyjesz komendy /ekipa i poprosisz o przeniesienie GMa, jeśli żadnego nie ma, spróbuj dorwać jakiegoś smoda.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
3 Sie 2013, o 19:36 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Sie 2013, o 18:21 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Jak mam poprośić o to GMa (sorki ale jestem noobem)
|
3 Sie 2013, o 19:54 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
no piszesz na czacie /ekipa, wciskasz enter i patrzysz który jest online
piszesz do niego na priv i opisujesz to co tutaj: ze byleś pomagać w q i ugrzązłeś i nie ma wyjścia. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
3 Sie 2013, o 20:21 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
okej otrzymałem pomoc od admina
|
3 Sie 2013, o 20:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |