![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Jak kamień w wodę - s5
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 21 Lis 2011, o 15:02 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Tzeentchka Czas: 12:20 Opis: Na serwerze 5 podczas robienia zadania "Jak kamień w wodę" podczas gdy podchodzę do Hashera i chcę zapytać o staruszka ze skrzynią wylogowuje mnie z serwera: "Utraciłeś połączenie. Zostałeś wylogowany z serwera." Dzieje się tak za każdym razem gdy próbuje z nim pogadać by popchnąć do przodu quest. Przy żadnym innym NPC nie mam takiej sytuacji. |
|
27 Lut 2013, o 13:30 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Mam to samo.
Właśnie miałem pisać ale widzę że zostałem uprzedzony. ![]() Serwer: s5 Nazwa postaci: Barix Data i godzina zauważenia błędu: ~12:10 - 27.02.2013 Związane ze zgłoszeniem elementy: Quest: Jak kamień w wodę Etap: Przeszukaj Trentis NPC: Hasher Przedmiot: --- Kraina (mapa): Trentis Opis jak wyżej. |
|
27 Lut 2013, o 13:34 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Lut 2013, o 15:56 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
ja również mam to samo lecz na serwerze 1
|
|
27 Lut 2013, o 16:55 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() Rejestracja: 12 Mar 2012, o 12:46 Posty: 1968 Miejscowość: Łódź Podziękowano: 293 razy Otrzymanych podziękowań: 1598 razy Nick w grze: Sokoliskoo Serwer: HardCore ![]() |
U mnie było ok - podrzucę jednak do sprawdzenia.
Dzięki za informacje ![]() _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
|
27 Lut 2013, o 20:08 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
U mnie już jest w porządku.
Coraz częściej zadziwia mnie ta gra oraz podejście administracji do gracza oczywiście pozytywnie. |
|
27 Lut 2013, o 22:19 |
![]() |
|
![]() |
||
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 21 Sie 2013, o 21:42 Posty: 948 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: Jasminum ![]() |
Podpinam się pod ten post, ponieważ też mam problem przy tym queście. Otóż jestem przy etapie "Biegnij za bandytami do ruin w lesie" - Udało Ci się ustalić, że czarodzieja Vicusa śledzili bandyci i zamordowali go, aby odebrać mu Twoją skrzynkę. Prawdopodobnie mają bazę niedaleko Waszej.
Znalazłam w miejscu ruin bazę pod klapą i zabiłam wszystkich zbirów tam przebywających. Niestety nie przeszłam do dalszego etapu zadania. Byłam niedaleko w swojej bazie i nie ma już nikogo do pokonania. Nie wiem, gdzie iść i co robić, by quest dalej ruszył... Dzięki za pomoc! RedRagdoll (4 serwer) _________________ Szanuj innych, a będziesz szanowany. |
|
29 Sie 2013, o 16:38 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 28 Sie 2013, o 14:57 Posty: 38 Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy Nick w grze: Vandergriv ![]() |
RedRagdoll napisał(a): Podpinam się pod ten post, ponieważ też mam problem przy tym queście. Otóż jestem przy etapie "Biegnij za bandytami do ruin w lesie" - Udało Ci się ustalić, że czarodzieja Vicusa śledzili bandyci i zamordowali go, aby odebrać mu Twoją skrzynkę. Prawdopodobnie mają bazę niedaleko Waszej. Znalazłam w miejscu ruin bazę pod klapą i zabiłam wszystkich zbirów tam przebywających. Niestety nie przeszłam do dalszego etapu zadania. Byłam niedaleko w swojej bazie i nie ma już nikogo do pokonania. Nie wiem, gdzie iść i co robić, by quest dalej ruszył... Dzięki za pomoc! RedRagdoll (4 serwer) Pod klapą jest jeszcze przejście do kolejnej lokacji i będą tak czekać ci sprzedawcy broni _________________ Ryc 92lvl --> Ostlor (jeszcze żyje) Dr 53lvl --> Duneb (off) |
|
29 Sie 2013, o 16:44 |
![]() |
|
![]() |
||
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 21 Sie 2013, o 21:42 Posty: 948 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: Jasminum ![]() |
Właśnie kolejny raz jestem pod klapą, całą bazę obeszłam, obklikałam, ale niestety nie przechodzę do kolejnej lokacji. Niby jest na prawo taki korytarz, ale coś nie przerzuca mnie dalej... Jakiś może błąd?
_________________ Szanuj innych, a będziesz szanowany. |
|
29 Sie 2013, o 17:04 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 28 Sie 2013, o 14:57 Posty: 38 Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy Nick w grze: Vandergriv ![]() |
Z prawej strony są schody najedź na nie myszką powinny się podświetlić wtedy kliknij na nie i powinno cie przenieść
_________________ Ryc 92lvl --> Ostlor (jeszcze żyje) Dr 53lvl --> Duneb (off) |
|
29 Sie 2013, o 17:18 |
![]() |
|
![]() |
||
Zadziałało! Wcześniej najeżdżałam myszką i nie było podświetlenia, ale teraz bez problemu udało się przejść. Dziękuję za pomoc i naprawienie tego błędu.
![]() _________________ Szanuj innych, a będziesz szanowany. |
|
29 Sie 2013, o 21:58 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |