![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bład przy qescie na 45 lvl server 3 nick TeddyShady
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Witam chciałem zgłosić błąd w qescie na 45 lvl zaczyna sie u cala mianowicie zrobiłem wszystko jak było napisane qest logu i w ost etapie mialem pogadac z aeodanem i nic 0 expa 0 nagordy dodam jeszcze ze etapy wszyskie ukonczone tylko ten ost ze mam z nim pogadac.forum polecił mi szkoper
_________________ Obudz się! w końcu nadchodzą nie spokojne czasy ,oby nie było za późno, przejrzyj na oczy wchłoń radość ,ciepło otaczającego dobra, piękna ,czujesz woń pojednania ? jeżeli tak to nie z choć z tej ścieżki.Ja się obudziłem ... ![]() Hadess ryc 105 S4 |
20 Lut 2011, o 20:12 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
to nie błąd, za pierwsze zadanie nie ma nagrody.
Trzeba wykonać kontynuacje tego zadania (jest to kolejne zadanie, do odbioru przy jednym z npc w domku Darko) i dopiero dostaniemy doświadczenie i złoto. _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
20 Lut 2011, o 22:18 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Bardzo to dziwne, bo jest ustawiona nagroda za quest W obronie kobiety.
|
21 Lut 2011, o 14:07 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Problem rozwiązany
![]() _________________ Obudz się! w końcu nadchodzą nie spokojne czasy ,oby nie było za późno, przejrzyj na oczy wchłoń radość ,ciepło otaczającego dobra, piękna ,czujesz woń pojednania ? jeżeli tak to nie z choć z tej ścieżki.Ja się obudziłem ... ![]() Hadess ryc 105 S4 |
21 Lut 2011, o 18:34 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |