![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kilka błędów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Maldito Czas: Opis: Otóż chciałem zgłosić kilka błędów . Na początku powiem że czyściłem już cache itp a na każdym innym komputerze mam tak samo . Błąd nr.1 Nie dodaje mi pkt pvp opis: Atakując innego gracza na bocznym czacie pisze mi normalnie zdobyłeś 21 jako zabójca lecz w tabeli pvp nic się nie zmienia i cały czas jest tyle samo . ![]() Błąd nr.2 Itemy które widzą inni są u mnie niewidoczne opis : często jest tak że ktoś ma założone tarcze lecz u mnie wcale jej nie widać jak wygląda u mnie : ![]() jak jest : ![]() Błąd nr.3 Pet zostaje w walce opis : zdarzyło się już to kilka razy że po walce lub ucieczce pet zostawał w walce i nawet po relogu nadal tam zostawał , nie szło go odesłać ani wykonać żadnej akcji , kilka razy musiał interweniowac GM który podesłał mi szczurka jako peta i jego już normalnie mogłem odesłać a swojego peta odebrać w klatce ![]() Czasami mogę odnieść wrażenie że po prostu moja postać jest zbugowana ![]() _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
23 Gru 2013, o 20:50 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 3 Kwi 2012, o 23:47 Posty: 530 Podziękowano: 141 razy Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: Alt ![]() |
nr2: a cache flasha czyściłeś? bo to może powodować.
nr3: to nie tylko u Cb, pety zostające w walce to szerszy problem i wtedy zostaje dostać szczura od gm/wziąć innego peta, wtedy zawieszony też się automatycznie odsyła _________________ http://www.youtube.com/watch?v=deBP2qJZ9XE W grze od 12.2011 - 02.2014. Obecnie sporadycznie ![]() Znany też jako Altair Ostatni z rozwiązanej grupy Elitarnych Testerów. Dawniej mod/smod na s4, eu, s3 i mod forum.com |
25 Gru 2013, o 12:35 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |