![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Usunięcie postaci FaceBook
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Paź 2012, o 18:25 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: Latrans Czas: Opis: Witam mam problem loguję się przez FB i chciałbym usunąć postać. I gra pyta mnie o hasło ja przecież nie podawałem to dałem przypomnij. Dali mi nowe hasło ale gdy je wpisuję wyskakuje że błędne. Co robić? |
25 Sty 2014, o 23:32 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Na SB prosiłeś o odpowiedź jeśli ktoś ma pomysł, mam dwa:
- wyślij Przypomnij ponownie; - sprawdz czy aby na pewno dobrze skopiowałeś hasło. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
26 Sty 2014, o 00:59 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Paź 2012, o 18:25 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Nie daje rady to ani to wybaczcie ale przypomnialo mi sie ze zadnego hasla nie dawalem ani emaila tylko logowalem sie przez FB. Teraz sobie przypomnailem ze to co przypominalem to inne konto. A wiec w czym problem moze byc?
|
26 Sty 2014, o 01:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |