![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Tse-tse czy plujka?
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 12 Sty 2014, o 22:55 Posty: 88 Miejscowość: Włocławek Podziękowano: 240 razy Otrzymanych podziękowań: 24 razy Nick w grze: DuchKacperr ![]() |
Gram magiem ognia i zbliżam się do 40 poziomu. Chcę mieć przy sobie jednego z tych petów lecz nie wiem który jest lepszy dla MO.
_________________ "Duch wraca! Chcesz czy nie zabiera dech" -- KaeN Ducha nie pokonasz, słyszysz? -- KaeN DuchKacper MO 47 -- OFF Mamont MO 27 -- ON |
|
5 Lut 2014, o 01:39 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 27 Cze 2011, o 14:55 Posty: 45 Miejscowość: Wioska Romana Podziękowano: 38 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy ![]() |
Moim zdaniem tylko jedna opcja ma sens: tse tse.
Teraz sprecyzuję czemu: -Obydwa pety mają tyle samo hp, ale: muszki mają resy fizyczne na poziomie 60%+ (czyli lepsze niż przeciętny gracz na 40 poziomie ![]() -Muchy jeśli tylko nie stracą PA, to praktycznie zawsze dobry def trzymają na wszystkie sfery, gdzie żaba ma kilka strategii z obroną ustawioną domyślnie na zero na którąś sferę, najczęściej dystans. Dla porównania - z muchami z powodzeniem chodziłem na 60 a nawet 100+ i różnego typu ghadiry czy inne gorgony nie sprawiały im większych problemów, gdzie żabę to bałbym się na babadka zabrać ![]() -tse tse jest w mojej opinii równie dobrym debuferem co plujka - panika, strach, mierzony, zatrucie (połowę walk zaczyna od paniki a mierzonego używa jako ataku na równi z gryzieniem) vs otęp, szpila, zatrucie i ta nieszczęsna aura cienia x3 bez defa :sic!: -no i dmg - niestety tutaj plujka również nie wydaje się być skuteczniejsza, niestety ![]() -dochodzi jeszcze kwestia tego, że takie muchy mają tyle kondy (1,8k), że po prostu nigdy się nie wypompują, a żaba, któraj ataki i tak średnio więcej many kosztują ma tej many ledwo 900; Ocenę opieram na długotrwałym użytkowaniu tse tse na kilku różnych postaciach (około 40, 60, 100lvl), a żabie naprawdę próbowałe kilka razy dać szansę ![]() A, do tego wszystkiego muchy są tańsze. |
|
5 Lut 2014, o 02:16 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 12 Sty 2014, o 22:55 Posty: 88 Miejscowość: Włocławek Podziękowano: 240 razy Otrzymanych podziękowań: 24 razy Nick w grze: DuchKacperr ![]() |
Dzięki za opinię. Bardzo mi to pomoze przy wyborze.
P.S Leci kufelek :p _________________ "Duch wraca! Chcesz czy nie zabiera dech" -- KaeN Ducha nie pokonasz, słyszysz? -- KaeN DuchKacper MO 47 -- OFF Mamont MO 27 -- ON |
|
5 Lut 2014, o 02:22 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |