![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
błąd z aquapetem/petami
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 16 Wrz 2012, o 11:31 Posty: 13 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: MrsScritmee ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Shauni Czas: wczoraj sprawdzony ale bylo odkąd kupiłam peta Opis: witajcie mam sprawe jestem posiadaczka peta aquaery ma juz 66 lvl ![]() |
16 Maj 2014, o 14:49 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
Nie ma bata, musiałaś kiedyś robić tego peta - możliwe ze w czasie gdy był mały bug i robiąc jednego dawało się wziąć drugiego.
Teraz już się tak nie da. Jeśli Ci taka możliwość przeszkadza to mogę Ci to zablokować do czasu aż zdecydujesz się zrobić sobie tego peta ponownie. |
16 Maj 2014, o 14:58 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 16 Wrz 2012, o 11:31 Posty: 13 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: MrsScritmee ![]() |
Hev z calym szacunkiem chyba bym pamiętała ze wykonałam aquasola ^^ ale spk mam 2 pety w cenie 1 nie musisz zmieniać sol tez mi sie przyda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16 Maj 2014, o 15:06 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |