![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ban za nic czy to nadużycie władzy Przez Gm-a?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Sie 2014, o 23:51 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Koszmaris ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Koszmaris Czas: 16 00 Opis: Nick - Koszmaris Server ----5HC----- Witam przed momentem dostałem bana nie mam absolutnie pojęcia o co chodzi ... jeżeli skargę pewnego rozpieszczonego dziecka proszę wnikliwie przyjrzeć się sprawie ... Dziś na trade dałem temu chłopcu skrzyneczkę z platynka zapłacił mi 120k .. dobrze widział co kupuje i za co płaci zaakceptował. Złożył na mnie skargę i dostałem bana ... W przeciągu tygodnia nakupiłem u was paltyny za 100zł a dostałem bana za taki ABSURD ... Po waszej reakcji wnioskuje iż parę dni temu gdy miałem podbną sytuacje ale z Martumalem ( chciałem kupić Nowego za 70k a gościu położył mi uszkodzonego na trade nie zwróciłem uwagi i kupiłem go za 70k gdzie jego wartość to 10k kasy nie chciał oddać i się ze mnie śmiał )wnioskuję iż po mojej skardze ten koleś tez otrzymał by bana zgadza się? Proszę o odbanowanie mnie bądz jakikolwiek odzew... I Jeżeli to możliwe wytłumaczenie Gm-owi który mnie zbanował że nie można dawać banów za to że ktoś zaakceptował trade w Handlu ... PS:Specjalnie dziś wziołem wolne aby se pograć ... i DZIĘKUJĘ se pograłem ... |
5 Sie 2014, o 16:29 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Zapraszam na support w takich sprawach
![]() _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
5 Sie 2014, o 18:30 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 9 Mar 2011, o 20:46 Posty: 58 Miejscowość: Sandomierz/Kraków Podziękowano: 15 razy Otrzymanych podziękowań: 11 razy Nick w grze: Rascal ![]() |
Masz tupet, żeby zakładać takie tematy i udawać głupiego. Dostałeś bana, bo wykorzystywałeś lukę w grze do oszukiwania innych graczy. Wszystko można sprawdzić w logach, więc nie wiem czego oczekujesz wypisując takie brednie, nie wspominając o ortografii na marnym poziomie.
PS. Cieszy szybka reakcja Ekipy. _________________ Turnieje HC 1vs1 1-140 3 miejsce 2vs2 36-52 1 miejsce 1vs1 20-29 1 miejsce 1vs1 1-140 1 miejsce 1vs1 60-74 1 miejsce |
5 Sie 2014, o 19:20 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |