![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
nie mogę korzystać z peta
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 29 Sie 2014, o 05:43 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: druidon ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Czas: Opis: Serwer: S5 Nazwa postaci: Druidon Podczas wyprawy na "smoka" w trakcie walki wyrzuciło mnie z gry i po ponownym wejściu ikonka peta pokazywała jakby pet walczył lecz w rzeczywistości z nikim nie walczył i tak już zostało.Nie mogę go ani odesłać do klatki ani wziąć z klatki bo system widzi jakbym go miał na wyprawie, ale go nigdzie nie ma. http://scr.hu/0xw3/rdmdf Proszę o odwieszenie mojego peta. |
29 Sie 2014, o 06:59 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Kup byle jakiego PETA wtedy bedziesz mogl odebrać swojego
_________________ druid 71lv (s3/s7) off VD 39 lv(s3/s7) powoli i do przodu Ryc 103 lv (s3/s7) postać od farta :p kontakt gg 11221851 |
30 Sie 2014, o 17:41 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 29 Sie 2014, o 05:43 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: druidon ![]() |
Dziękuje za szybką reakcje na mój problem, plox znowu w akcji.Pozdrawiam całą ekipę techników.
|
30 Sie 2014, o 21:02 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |