Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Gracz używający nielegalnego oprogramowania
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 9 Lis 2014, o 23:09 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Czas: Opis: Właśnie odbywałem turniej 1 vs 1 byl to final walczylem z graczem miotacz. W pewnej chwili zaczął trafiać wszystkie ataki, po tym jak ja go uderzyłem (miał minimalną ilość życia, dużo mniejszą niż wynosi moje uderzenie) pozostało mu 13 hp, po czym zabił mnie na 22%. W następnej rundzie ja nic nie trafiałem, on wrzucał wszystko 15%-25%, ja jedynie co zrobiłem to pod koniec zbiłem mu hp do połowy. Wszystko nagrane mam na filmikach, mogę je udostępnić. |
9 Lis 2014, o 23:14 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Nie takie przypadki dziwnych serii trafień się już zdarzały
Pokaż ten filmik, ocenimy czy technicznie wszystko jest ok |
9 Lis 2014, o 23:18 |
|
Administrator
|
Nawet jeśli szansa na zaistnienie takiej sytuacji jest bliska zeru, jest to możliwe.
Rozumiem, że Epiki powinniśmy całkiem wyłączyć? Tak samo jak podwójny, a nawet potrójny drop, z jednego bosa? _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
9 Lis 2014, o 23:25 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |