![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Platyna za poleconych
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Rozumiem, ze celem tej zmiany jest zachecenie do zwiekszenia aktywnosci w szukaniu nowych graczy ale czy czasem nie spowoduje to po prostu powstania setek kont, ktorych jedynym celem bedzie dorzucenie 10 platyny do innego konta? Coz, moze wystarczy zalozyc dodatkowe e-maile i walnac wszysto z jednego kompa a moze zeby nie ryzykowac ewentualnym banem trzeba poprosic znajomych....w koncu 5 znajomych to nie tak duzo... nie wiem dlaczego nie ma jakiegos dodatkowego ograniczenia typu aktywnosc nowego konta, a platyna dopiero po miesiacu aktywnosci, czy tez jakis level wymagany, cokolwiek.
pozdrawiam _________________ Aptekarka[44] - druid S1 Lidokaina[30] - rycek S1 Archer[48] - lucznik S1 - Off Fleur[40] - voodoo S3 Off |
19 Mar 2011, o 15:31 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Na pewno drygu dodał kilka ograniczeń. A i konta nie robią jakiegoś problemu, wg Regulaminu Gry są kasowane poniżej x lvla w jakimśtam czasie.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
19 Mar 2011, o 16:05 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Tak, są ograniczenia. Nagroda powinna zostać przyznana tylko jeżeli polecimy rzeczywiście nową osobę. Osobników, którzy będą usilnie starać się ominąć zabezpieczenie i tworzyć multum nowych kont będziemy wyłapywać
![]() |
19 Mar 2011, o 20:18 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Właśnie przetestowałem, nie ma szansy na darmową platynę w 5min:) Jedno mnie tylko zastanawia, jak dzielę komputer z bratem, który założył postać z mojego linku to czy jest on brany pod uwagę? Cały czas gra, lvl rośnie więc tu akurat wszystko w porządku:)
_________________ S1 Damarakiel MO S1 Trias Druid |
20 Mar 2011, o 02:01 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |