![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Tablety ???
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Gru 2014, o 16:11 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: KrisVdek ![]() |
Serwer: S7
Nazwa postaci: Czas: Opis: Czy da się grać w Taern na Tablecie ? ,jeżeli tak to w jaki sposób jak wyskakuje błąd adobe. |
30 Gru 2014, o 16:15 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 12 Gru 2014, o 03:04 Posty: 147 Podziękowano: 26 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy Nick w grze: Uiopek ![]() |
Da się grać na tablecie, jeśli chodzi o tablet z androidem. Tylko nie da się przekładać przedmiotów z depo do plecaka i odwrotnie, nie da się też żadnych wyrzucać(bo android, przynajmniej mój, nie umie przeciągać). Do odpalenia Taerna na tablecie potrzebujesz w miarę nowego firefoxa i nieoficjalnego flasha, nowego.
|
4 Sty 2015, o 13:52 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 11 Kwi 2013, o 18:57 Posty: 34 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 9 razy Nick w grze: Beluus ![]() |
Grałem kiedyś na tablecie i miałem taką przeglądarke w której mogłem przeciagac przedmioty niestety nie pamiętam jak się nazywała. Kupiłem telefon HTC m7 i także bez problemowo gram w Taern
|
4 Sty 2015, o 15:08 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Gru 2014, o 16:11 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: KrisVdek ![]() |
Pobrałem firefoxa na smarta niestety na nim przeglądarka się wyłącza w trakcie logowania .Spróbuję uruchomić na tablecie.
|
7 Sty 2015, o 12:52 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |