![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Brak losowania premium.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 22 Maj 2014, o 16:17 Posty: 67 Podziękowano: 113 razy Otrzymanych podziękowań: 203 razy Nick w grze: Panisamozlo Serwer: HardCore ![]() |
Serwer: S5
Nazwa postaci: Mrocznasis Czas: Dziś Opis: Witam. Od 6 lipca nie logowałam się do gry, dziś to zrobiłam. Nie mam jednak kostki do losowania przedmiotu z premium. Dowiadywałam się od znajomych w grze czy ktoś się logował do mnie na konto, ale nikt tego nie zrobił. Co z w takim razie z dzisiejszym losowaniem. Premium mam jeszcze przez 3 dni 12 godzin i 16 minut. _________________ Krzywdząc innych, krzywdzisz sam siebie. |
20 Lip 2015, o 18:44 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 6 Sty 2015, o 17:58 Posty: 48 Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Serwer: Ostlor ![]() |
Niemożliwe, używam premki kilka lat i jest tylko jedna odpowiedź, losowanie ktoś kliknął:)
|
21 Lip 2015, o 16:59 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 22 Maj 2014, o 16:17 Posty: 67 Podziękowano: 113 razy Otrzymanych podziękowań: 203 razy Nick w grze: Panisamozlo Serwer: HardCore ![]() |
SvcII napisał(a): Niemożliwe, używam premki kilka lat i jest tylko jedna odpowiedź, losowanie ktoś kliknął:) No i tu jest problem bo znajomi powiedzieli że nie logowało to konto. W każdym bądź razie może ktoś upoważniony sprawdzi to, bo jeśli jednak ktoś od 6 lipca zalogował się na moje konto to zmienię hasło od razu. _________________ Krzywdząc innych, krzywdzisz sam siebie. |
21 Lip 2015, o 17:04 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |