Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana e-mail
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Paź 2015, o 20:50 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Zgrabniutki |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Czas: Opis: Witam, pytanie kieruję głównie do władz tejże gry. Sytuacja moja wygląda tak: Dawno dawno temu założyłem konto w Taernie i na nim grałem. Z czasem gra mi się znudziła i miałem przerwę jakieś 1,5 roku. W okresie tej przerwy zdarzyło mi się usunąć maila, na którym owe konto istnieje. Pytanie moje jest takie: Czy można w jakiś sposób zmienić maila z aktualnego na inny bez potwierdzania tego na wcześniejszej poczcie, gdyż po prostu nie mogę bo jej nie ma? Jak tak to co i gdzie mam robić, z kim się kontaktować etc. _________________ Podpis |
23 Gru 2015, o 14:54 |
|
Błądzący w Tunelach
|
oczywiscie ze mozesz jezeli udowodnisz ze konto jest twoje
_________________ Kawa będzie mocniejsza jeżeli zamiast cukru dodasz amfetaminy Grzyby są różne: jedne nakarmią, inne film wyświetlą... - Jaki jest najlepszy hamulec świata? - Kobieca dłoń. Raz chwyci i już stoi... |
23 Gru 2015, o 15:33 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Paź 2015, o 20:50 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Zgrabniutki |
Czy wystarczający jest dowód taki, że się na nie loguje prawie codziennie i na nim gram? :V
_________________ Podpis |
23 Gru 2015, o 15:35 |
|
Błądzący w Tunelach
|
jak by to było wystarczające to kazdy kto kogoś zasiada moze tak zrobić
_________________ Kawa będzie mocniejsza jeżeli zamiast cukru dodasz amfetaminy Grzyby są różne: jedne nakarmią, inne film wyświetlą... - Jaki jest najlepszy hamulec świata? - Kobieca dłoń. Raz chwyci i już stoi... |
23 Gru 2015, o 15:38 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Dlatego powstał ten temat, bo nie wiem co z tym zrobić. Dlatego na początku napisałem że temat głównie kieruję do szefujących, gdyż oni sami wiedzą czego potrzebują w takiej sytuacji.
_________________ Podpis |
23 Gru 2015, o 16:53 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Prawdopodobnie nie zrobisz tego ale jest opcja założenia nowego maila dokładnie takiego samego to wtedy masz problem rozwiazany ale jeśli nie możesz założyć bo musi minąć 6 miesiecy by załozyć od nowa to zadzwoń do administratora maila i poproś o odblokowanie i wyjaśnij sytuacje
|
5 Sty 2016, o 16:34 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 5 Lis 2012, o 09:37 Posty: 75 Miejscowość: Kłaków Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 57 razy Nick w grze: Pafel |
Napisz na support, tam uzyskasz informacje czy możliwa jest w Twoim przypadku zmiana maila, a jeśli tak, to na jakich warunkach.
_________________ Nie zabijaj polskich znaków! https://www.youtube.com/c/PafelVD Żmij Attawa Gorthdar |
7 Sty 2016, o 20:51 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |