![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
knebel niesluszny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 2 Mar 2011, o 13:18 Posty: 30 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
GM Emmm dal mi knebla za...nie wiem za co ale dam mi na 24h ,
domagam sie ukarania tego GM-a bo sprawdzilem czat nic zlego nie zrobilem a Gm na mnie sie uwziol, od wczoraj pisalem do gracza Fusion aby sie poszedl bic na zamek bo ma 64 lvl i atakuje graczy na rybach, ten wszystko do Emmm donosil i mi Emmm pisal ciagle ze mam sie uspokoic choc niewiem dlaczego bo nic nie stosownego z etykieta czau nie zrobilem dla mnie to smieszne jest bo wulgaryzmu zadnego tam nie bylo wiec napisalem na czacie bocznym ze zachowuje sie jak dziecko skarzac do GM-a. Dzisiaj znowu byl fusion i znowu atakowal graczy na rybach i napisalem ze znowu sie czaszka przypaletala a za chwile GM Emmm wszedl na ryby dal mi knebla na 24h i napisal ze celowe lamanie regulaminu. To jest kompletna bzdura skoro regulamin nie zostal zlamany... dajecie osoby na stanowiska niekompetentne a potem cyrki wyprawiaja, do mnie Emmm pisze ze skrena rozmowy mam dac jezeli mnie Fusion obrazil - ale dajac knebla sprawdzamy najpierw historie czatu a potem knebla dajemy prawda ? to mi dal knebla nie sprawdzajac czatu w takim razie skoro nie zauwarzyl ze Fusion do mnie wypisywal ze jestem mobem ktorego on zjedzie jak mi ochrona minie jak bynie bylo poczulem sie urazony ze nazwal mnie mobem a mimo tego piszac do Emmm skarge bo daniu knebla to Emmm mi kazal screna zrobic...no hallo ? to dla Fusion osobiscie przyszedl na ryby dal mi knebel i sobie poszedl nie sprawdzajac czatu bo jak by to zrobil to jemu by dal knebla a nie mi a jak ja skarge pisze to mi kaze screna zrobic ? to jakies nie porozumienie lub niekompetentnych graczy dajecie na stanowiska serwer 3 nik eldur _________________ S.3 Glupota z czasem staje sie norma w spoleczenstwie, bez idiotow bylo by nudno , dzieki temu jest rozrywka Ostatnio edytowany przez eldurath 18 Kwi 2011, o 08:47, edytowano w sumie 2 razy |
17 Kwi 2011, o 23:11 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
nick i serwer byłby wskazany żebyś podał
_________________ ![]() ![]() |
18 Kwi 2011, o 00:06 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Skoro Emmm, to S3. Nick jednak pozostaje zagadką.
Ciężko doczytać się czegoś w błędnie skleconym potoku słów. Doczytałem się jednak, że wymagasz (?) ukarania GMa, odwołujesz od knebla (od których odwołanie nie przysługuje*) oraz... możesz mieć rację. Aczkolwiek, jak pisałem wcześniej, ciężko wyciągnąć istotne informacje z tego spaghetti tekstu. * Taka możliwość jest zarezerwowana dla banów. Kneble trzeba przeboleć. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
18 Kwi 2011, o 02:58 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 2 Mar 2011, o 13:18 Posty: 30 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
poprawione sorki zapomnialem i niku i serwerze
_________________ S.3 Glupota z czasem staje sie norma w spoleczenstwie, bez idiotow bylo by nudno , dzieki temu jest rozrywka |
18 Kwi 2011, o 08:48 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Wybacz, ale ja z tego nic nie zrozumialem, poza tym wg regulaminu od knebli nie ma odwolan. No ale aby Ci to wytlumaczyć sprawdziłem, więc zacznijmy od tego, że w sumie masz 16 knebli to świadczy juz o tym, że niepokorna z Ciebie dusza i masz skłonność do łamania regulaminu, co do knebla to prosze, dostałeś za to "brak kultury, obraza gracza, brak reakcji na ostrzeżenia". Ciesz się, że to nie ja przyznawałem karę.
Ers: Są odwołania do knebli +1440. ![]() |
18 Kwi 2011, o 11:44 |
![]() |
![]() |
|
wiem ze takie cos pisalo ze za to mam knebel ale jest on niesluszny, kiedy jakiego gracza upokorzylem albo wyzwalem ?
jaki brak kultury jhak nieprzeklnolem a mimo tego knebla dostalem to ze mialem wczesniej 16 knebli tego niemozna brac pod uwage, bo co dzisiaj zuce miesem na czacie niedostane knebla, a za miesiac ktos zerknie na moj status i da mi knebel bo mialem juz ich 16 ? to co bylo kiedys niestanowi podstawy aby mnie kneblowac jak sie knebluje to tylko jesli naprawde cos zrobilem a ja niezrobilem nic zlego dlatego sie odwoluje tu na forum inaczej bym niepisal dostalem 16 razy knebla i nieodwolywalem sie bo wiedzialem ze cos zrbilem co lamalo etykiete czatu ale wczoraj niezlamalem atykiety a gm dal mi knebla na 48h jest to niezgodne z regulaminem bez podstawne kneblowanie graczy tylkodlatego ze gm ma kolege ktory go oto poprosil pisalem wyraznie gm przyszedl na ryby osobiscie i mnie zakneblowal a na czacie wyraznie pisalo ze mnie koles wyzwal i ja nie odpisalem na to wyzwisko napisalem ze powinien sie bujac na zamek tam walczyc z graczami i zostalem w tym momencie zakneblowany a koles ktory mnie wyzwal napisal do gm dzieki i gm sobie poszedl nie czytajac czatu - a powinien to zrobic aby sie upewnic ze oboje niejestesmy winni i w tym momencie on pownien miec knebla a nie ja bo bylo wyraznie na czacie bocznym napisane ze mnie wyzwal to jest zwykle spouchwalanie sie koles ma gm za kolege i ten knebluje tylko dlatego ze kolega mu cos napisze dla mnie to nie jest normalne zachowanie Ers: Ortografia i interpunkcja, proszę... _________________ S.3 Glupota z czasem staje sie norma w spoleczenstwie, bez idiotow bylo by nudno , dzieki temu jest rozrywka |
18 Kwi 2011, o 12:02 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |