![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Chciałbym zmienić nick [LoCzkOwAtY S3 -> Oczkowaty]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 22:13 Posty: 28 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Czy jest możliwość zmiany mojego nicku ' LoCzkOwAtY ' na ' Nomy '
proszę was jeżeli jest to możliwe i nie sprawia wam to najmniejszego wysiłku zróbcie to ![]() * * * EsAmo A co Administracja ma zrobić bez informacji o serwerze? Następnym razem nie będę sprawdzał każdego z nich po kolei. Innych zainteresowanych zmianą nazwy postaci odsyłam tutaj: -> viewtopic.php?f=70&t=4944 |
24 Kwi 2011, o 10:22 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Z reguły nicki zmieniane są tylko jeśli zawierają jakieś wulgaryzmy, są obraźliwe et cetera, ale może administracja zrobi dla Ciebie wyjątek.
Pozostawiam decyzję dalej. P.S. Zmiana nicku (na widzimisie) będzie być może dostępna w przyszłości. _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
24 Kwi 2011, o 10:24 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Sty 2011, o 14:51 Posty: 94 Miejscowość: Katowice Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 5 razy ![]() |
viewtopic.php?f=77&t=4695
m.in. ten temat, jeszcze było pare innych, ale we wszystkich ta sama odpowiedź jaką zamieścił u góry bubel. Raczej nikt nie zrobi wyjątku, bo potem się inni będą czepiać:). Jak dojdzie możliwość zmiany za platynki to w tedy sobie zmienisz na wymarzony nick. ![]() _________________ [s3] Łuk: BboySayan Poziom: 48(top8). Początek przerwy: 2011-02-20 4 miechy postać-OFF Poziom: 48(top320) - 2011-06-20 -postać ON Poziom: 65(top93) - 2011-07-20 -postać Znowu OFF (i to na dobre!) S4 - Sayan - Łucznik. ![]() |
24 Kwi 2011, o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 22:13 Posty: 28 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Ale ten nick jest bez sensu wprawdzie , jest nie proporcjonalny i w ogóle nie pasuje do mnie
![]() Zróbcie coś proszę was ;p |
24 Kwi 2011, o 11:53 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Obecne nazwa postaci akurat łamie Regulamin. Psuje klimat, atmosferę Taernu świrowaniem z dużymi literami.
Podana przez Ciebie propozycja była już zajęta. Zmienione na Oczkowaty. Zamykam. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
24 Kwi 2011, o 12:23 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |