![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
WALKA NA ARENIE
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Jak rozwiązać problem ?
Podczas turnieju nie odświeża rozpiski, i wejścia na arenę. Dziś uczestnicząc w turnieju, czekałem na swoją kolej klikałem co chwilę odświeżanie i nie było żadnej informacji o kolejnej rundzie, pomimo że pierwszą walkę wygrałem rozpiska sie nie zmieniła. Co po, niektórzy pisali na czacie że jest dużo walk i trzeba czekać. W czasie oczekiwania na kolejną rundę mój przeciwnik poinformował mnie na priv, że wygrał ze mną walkowerem. Proszę o poprawienie będu odświeżania , turnieje nie są codziennością, i brak możliwości uczestniczenia w nim psuje całą gre :/ . |
13 Kwi 2011, o 20:52 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Pierwsze słyszę o takim problemie. Info o kolejnej rundzie jest wysyłane automatycznie bez konieczności odświeżania rozpiski. Czy ktoś jeszcze miał taki problem?
|
13 Kwi 2011, o 21:32 |
![]() |
![]() |
|
Jnformacyjnie dodam, że dopiero jak opuściłem pokój turnirju i weszedłem ponownie dopiero wtedy odświeżyło informacjie o rozpisce.
|
13 Kwi 2011, o 23:48 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 18:37 Posty: 22 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Tak ja tak miałem kiedyś i nic nie pomagało dopiero gdy wyszedlem z areny zrobilem reloga i wszedlem ponownie wtedy było wszystko okey.
_________________ GRACZ s3(OFF) Online Tylko na Forum! ![]() ![]() |
14 Kwi 2011, o 08:49 |
![]() |
![]() |
|
Dziś na m2 turniej 5v5 to samo co ostatnio nie mogłem walczyć.
Moja ekipa weszła na arene , ja podobno też byłem tam, pisali na czacie że mnie widzą, ale u mnie na ekranie miałem cały czas zablokowany przycisk ok i widzałem jedynie rozpiskę. Nie widziałem co się dzieje podczas walki, i nie mogłem rozdzielić PA. ino tylko z czatu drużyny wynikało to że jestem na arenie i nie walcze. ![]() |
23 Kwi 2011, o 20:57 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Przed chwilą powtórzył się u mnie ten sam błąd co u Harda. Tylko ,że w moim przypadku gdy wyszedłem i wszedłem znów na arene przegrywałem już , a w drugiej rundzie nie mogłem nic zrobić bo stała u mnie walka.
_________________ ~~Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych nigdy ich nie osiągnie~~ ------------------------------------------------------------------------------------------------- |
24 Kwi 2011, o 20:15 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Hard: sprawdź jaką masz ustawioną godzinę na kompie. Stawiam, że masz rozsynchroniowany zegarek. Pewnie śpieszy się/późni kilka minut. Sprawdź sobie z jakimś czasem online. W taernie duża część obliczeń jest wykonywana po stronie klienta flash tak aby jak najmniej zamulało serwer. Dlatego w turniejach wymagane jest posiadanie dobrze ustawionej godziny na kompie
![]() ![]() |
25 Kwi 2011, o 01:28 |
![]() |
![]() |
|
tak się dzieje jak się klika często rozpiska,informacje itp wtedy musisz wyjść z turniejów i wejść na nowo
_________________ ![]() 2010-12-23 09:07:11-start gry 2012-04-07 21:25~ koniec gry(ban) ![]() 20120-06-01 xx:xx-powrót |
25 Kwi 2011, o 08:40 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |