Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem z grą
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Sie 2016, o 19:56 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Archanx Serwer: Tolnor |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Archanx Czas: Opis: Witam mam taki problem iż od paru dni nie mogę wejść do gry wypisuje mi że strona jest nieosiągalna lecz gdy wbije na wersje zagraniczną wszystko działa jest jakis sposób by rozwiązać problem ? :/ |
6 Sie 2016, o 19:59 |
|
Administrator
|
Witaj, problem nadal występuje?
Pierwsze to zgłosiłbym się do dostawcy internetu. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
7 Sie 2016, o 18:18 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Sie 2016, o 19:56 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Archanx Serwer: Tolnor |
Tak probleem występuje dalej ;/ inne wszystkie strony działają tylko nie mogę wejść w taern.pl
|
10 Sie 2016, o 10:45 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Lip 2016, o 21:41 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Serwer: HardCore |
Hej mialem tak kilka dni, probowalem wchodzic przez proxy to strona dzialal ale bez flashplayera, po kilku dniach problem sam ustapil.
|
12 Wrz 2016, o 21:17 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 72 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |