![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nie mogę się zalogować !
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
ja chce moje konto do holery jasnej ?!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
27 Kwi 2011, o 08:54 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Ludzie... ogarnijcie się. Dajecie swoje passy obcym a potem spamujecie forum żeby oddać wam konto. Ostatnio jest coraz więcej takich przypadków. Jeżeli dobrowolnie podałeś passy komuś obcemu my nic z tym nie zrobimy. Musisz pilnować swojego konta. Nie wiemy czy go nie oddałeś a potem się nie rozmyśliłeś.
|
27 Kwi 2011, o 13:57 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Mam tego dość...
Co chwilę ktoś błyskotliwy rzucający hasłami na prawo i lewo (założę się, że to było w ten sposób) żąda oddania konta i ukarania sprawców. Ja bym powiedział tak: sprawa uległa przedawnieniu. Na przyszłość pilnuj swojego konta. W sumie i tak nie mamy jak sprawdzić. _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
27 Kwi 2011, o 15:27 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
To chyba sobie wyjaśniliście. :]
Zamykam, bo zaraz padnie pod Waszym adresem stek wulgarnych i rażących bardzo dobrą ortografią słów. _________________ ![]() |
27 Kwi 2011, o 15:28 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |