![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
problem
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Lip 2017, o 23:23 Posty: 9 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: Larkas
Nazwa postaci: Shednameda Czas: 23:15 Opis: Witam nie wiem co mam zrobić, otóż miałem w eq skin wzorka i szedłem go sobie sprzedać do konwo ale po drodze zaatakowal mnie jakis gracz , oczywiscie zabił i wyleciał mu ten skin ze mnie, pisałem do niego a on kazał mi dosłownie spier... Nie mam pojecia co zrobic bo ten skin byl cenny i miaałem go sobie sprzedać... Nie wiem co mam zrobić :/ |
17 Lip 2017, o 23:28 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 4 Paź 2016, o 17:03 Posty: 6 Podziękowano: 13 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Serwer: Tolnor ![]() |
Istnieje szansa na utratę każdego itemka "sklepowego", który nie jest ulepszony na minimum +3. Widać miałeś ten skin nałożony na taki przedmiot i najzwyczajniej w świecie serwer wylosował z Twojego ekwipunku akurat to w nagrodę dla Twojego zabijaki. Zrobić już możesz tylko notatkę dla zapamiętania aby takich rzeczy nie nosić w eq jak wiesz, że jesteś narażony na pvp lub dla bezpieczeństwa po prostu ulepszać +3.
|
17 Lip 2017, o 23:55 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 17 Wrz 2014, o 19:02 Posty: 30 Podziękowano: 23 razy Otrzymanych podziękowań: 15 razy Nick w grze: Azmodam Serwer: Tolnor ![]() |
No niestety przedmiot straciłeś z własnej lekkomyślności, mogłeś nie biegać po czarnym/czerwonym skoro miałeś ten skin na itemku mogącym wypaść s pvp. Na zwrot nie masz co liczyć.
_________________ "Walkę kończy śmierć, każda inna rzecz jedynie walkę przerywa" Andrzej Sapkowski W grze od 22.04.2013 |
17 Lip 2017, o 23:56 |
![]() |
![]() |
|
Inżynier ![]() Rejestracja: 18 Lip 2013, o 22:14 Posty: 103 Podziękowano: 32 razy Otrzymanych podziękowań: 167 razy Nick w grze: CassidyM Serwer: Tolnor ![]() |
Tak jak napisali wyżej, to Twoja wina, a nie błąd gry - skin nie jest rarem.
I tak to tylko wzorek... Byli tacy, z których wypadały skiny epików. ![]() _________________ Życie jest to opowieść idioty, pełna wrzasku i wściekłości, nic nie znacząca. |
18 Lip 2017, o 00:11 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 21 Sty 2011, o 19:01 Posty: 2181 Podziękowano: 262 razy Otrzymanych podziękowań: 697 razy Nick w grze: desacred ![]() |
Jak wyżej. To nie błąd.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
18 Lip 2017, o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |