![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Brak platyny za poleconych graczy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Nie wiem na jakiej zasadzie działa ten system, ale z tego co wiem za pierwszych 5 osób powinienem dostać po 10 platyny. Za 1, 2 i 3 dostałem, za pozostałe już nie.
Nie wiem czy to ma znaczenie. Wspomniane konta powstały na 1 kompie = 1 MAC, z tego samego ip w przeciągu kilkunastu minut na zajęciach na uczelni, gdzie po kolei znajomi robili konta, na serwerze na którym gram (S3) i logowali się do gry. Wtedy też zalogowała się 3 polecona przeze mnie osoba, za którą dostałem platynę, a za kolejne dwie już nie. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
7 Maj 2011, o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Nie liczą się poleceni z tego samego komputera. W przeciwnym wypadku nabijanie platyny było by prościzną.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
7 Maj 2011, o 17:57 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Heh, szkoda, że teraz to mówicie, mieliśmy 20 kompów w wali, a ja im mówiłem co maja robić ...
Może warto dopisać jakie są warunki polecania? Czy jeśli teraz owi gracze będą się logować z innych kompów/ip to platyny za nich nie dostanę? Czy jeśli polecę kolejne osoby, które wejdą z innych kompów/ip, ale są powyżej 5 na mojej liście również nie dostanę za nich platyny? Rozumiem, że tak, lecz wolałbym się upewnić. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
7 Maj 2011, o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Osoba której wysyłasz link referencyjny po prostu musi spełniać jeden warunek: to bedzie jej pierwszy kontakt z Taernem. Nie mogła nigdy wcześniej wchodzić na stronę Taernu, a tym bardziej mieć nań załozonego konta.
_________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
7 Maj 2011, o 18:09 |
![]() |
![]() |
|
Rozumiem. Nie jest to jednak odpowiedź na moje pytania.
W takim przypadku jeśli wyśle innym znajomym link i wejdą każdy gdzie indziej, to nie dostanę platyny, bo będą powyżej 5 na mojej liście poleconych, pomimo, iż za 2 poprzednie osoby nic nie dostałem? _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
7 Maj 2011, o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Dostaniesz. Limit jest do 5 nagród. Możesz mieć już 50 za których nie dostałeś nagrody.
|
7 Maj 2011, o 18:19 |
![]() |
![]() |
|
Dziękuję za wyjaśnienia
![]() ![]() _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
7 Maj 2011, o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |