Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Odwołanie od bana -blokada ip
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 16 Kwi 2011, o 08:48 Posty: 26 Miejscowość: Legnica Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Tak dostałem bana na wszystkie postacie na moim koncie.Wjebałem w nie kupe kasy ale to nic. Straciłem plate i kase.Chciałbym zacząć grę w taern na innym koncie więc stworzyłem nowe konto. I co? Nawet nie mogę zacząć grać na nowym koncie bo chyba zablokowaliście mi całkowity dostęp to gry.Czy usunięcie konta nie jest wystarczającą karą za to zrobiłem? Chciałbym zacząć wszystko od nowa ale nawet nie mogę zacząć grać od 0 innym kontem.
|
26 Maj 2011, o 15:09 |
|
Chodząca legenda
|
Polecam Ci zmienić ip i maca, a jeszcze bardziej zmienić grę.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
26 Maj 2011, o 15:24 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 16 Kwi 2011, o 08:48 Posty: 26 Miejscowość: Legnica Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ja nie chcem zmieniać ip i maca chcem tylko żebym mógł zacząć o 0 innym kontem.Ban poprzedniego jest chyba wystarczającą kara i nauczką na przyszłość!! W zbanowane konto wrzuciłem dużo kasy i czasu wieć jego blokada powinna dać mi nauczkę.
|
26 Maj 2011, o 15:27 |
|
Chodząca legenda
|
Widać nie dała, skoro nadal bluźnisz, nie rozumiesz przesłania administracji i ciągle się upierasz.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
26 Maj 2011, o 16:18 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Wiesz jak działa ban totalny? Blokuje dostęp do Taernu z danego komputera. I zmienne IP tu nic nie pomoże. Cóż, nic takiego by się nie działo, gdybyś sobie nie nagrabił, prawda?
_________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
26 Maj 2011, o 16:24 |
|
Uczeń Simona
|
Mysle ze zamaskowanie adresu mac karty sieciowej by jednak pomoglo . Ale wtedy trzeba zglosic nowy mac do providera bo inaczej neta tez nie bedzie (jak to stalka).
_________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
26 Maj 2011, o 17:42 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Ale kombinacje...
Od czegoś GM'i mają Total Bany, żeby gracze nigdy więcej się już nie pojawili. Widać mocno przerypałeś, niestety. viewtopic.php?f=77&t=5997&start=0 W związku z tym tematem, który został zamknięty odsyłam Cię do niego, a ten także zamykam. _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
26 Maj 2011, o 17:54 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 237 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |