Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bład na turnieju
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 1 Lut 2011, o 15:59 Posty: 47 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Emotekk |
Witam. Na dzisiejszym turnieju na S2 (tj. 27.05 godz. 21-00) w walce przeciwko graczom COMBAJN Paroofka i zakuś mialem w 1 rundzie na samym poczatku mialem ustawiona taktyke inka na 2PA i 4x meteo i def .
Podczas walki wyszlo na to ze uderzylem tylko 1x mateo i deszczem niewiem dlaczego i wlaczyla mi sie inka i bylem bez defa. nie pomylilem taktyk zeby nie bylo. Dostalem zacmienie slonca szpile i zatrucie od cieni. A w 2 rundzie nie mialem juz wogole PA 0/0 i podczas walki nic nie bilem i nie mialem defa. I dlaczego tak sie stalo? Ja bylem w skladzie ZAGLI Masatros i ja Wojeczek |
27 Maj 2011, o 23:08 |
|
Duma Forum!
|
Screenow pewnie nie masz? :/
|
28 Maj 2011, o 14:52 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 1 Lut 2011, o 15:59 Posty: 47 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Emotekk |
no niestety nie :[ ale wszyscy moga to potwierdzic
|
28 Maj 2011, o 15:28 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pa 0/0 masz jak twoja Postać Zostanie unicestwiona podczas walki na turnieju.
_________________ |
28 Maj 2011, o 21:36 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 211 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |