Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wyświetlanie umiejętności
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
Nie wiem czy to błąd, ale pierwszy raz się z tym spotkałem - podczas zmiany umiejętności widać założoną broń oraz 6 dodatkowych pól.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
28 Maj 2011, o 19:52 |
|
Duma Forum!
|
To bylo zawsze Przydaje sie do zmiany broni w trakcie walki
|
28 Maj 2011, o 20:36 |
|
Chodząca legenda
|
Nawet, gdy nie mamy broni na zmianę, gdzie występują 4 pola, a nie 6? Poza tym, skoro było zawsze, to czemu dopiero dziś po mnóstwie walk zobaczyłem taka zmianę?
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
29 Maj 2011, o 00:21 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Od zawsze to było, jak wchodzisz w ekwipunek to masz na górze pola żeby wstawić broń na zmiane.
_________________ |
29 Maj 2011, o 00:57 |
|
Chodząca legenda
|
Pola w eq tak, ale czemu w walce, skoro nic tam nie mam włożone? Do tego 6 zamiast 4?
29 Maj 2011, o 01:07 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Chyba masz rację ze były 4 pola ,ale to już od Administratora żalezy poprawna odpowiedź.
_________________ |
29 Maj 2011, o 01:14 |
|
Administrator
|
Zawsze było 6. 2 dodatkowe są po to, że w łapie trzymasz jeszcze 2. Jeżeli chciałbyś zdjąć przedmiot a 4 byłyby zajęte to musi być na to miejsce.
|
29 Maj 2011, o 15:40 |
|
Chodząca legenda
|
No tak, to ma sens. Jednak dziś już nie miałem wyświetlanych tych pól.
29 Maj 2011, o 15:43 |
|
Administrator
|
Jak to nie miałeś ? On są zawsze. Sprawdź dokładnie.
|
29 Maj 2011, o 15:49 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 220 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |