Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomyłka w obliczeniach ?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Administrator
|
Nie monitorujemy zgonów graczy. Do sprawdzenia tylko w logach txt. Jeżeli nie wykluczasz, że padłeś to szkoda na to czasu. Tutaj praktycznie nie ma szans żeby był błąd.
|
30 Maj 2011, o 13:36 |
|
Błądzący w Tunelach
|
W rankingu masz 375 zgonow, natomiast w okienku nizesz 377, z moich szybkich wyliczen wynika, ze zginales 2x.
Po odjeciu od siebie dwoch wynikow wychodzi mi: ~32k - roznica miedzy stanami na gorze i na dole 25k -> strata ze smierci Zostaje 7k, odejmujac exp ktory zdobyles z orkow (nie wiem ile dostaje sie na Twoim poziomie), sytuacja pasuje do teorii o zapomnianym przez Ciebie zgonie. PS. Nastepnym razem dawaj ss z widocznymi statami wiedzy/mocy _________________ http://so.pwn.pl/ Ostatnio edytowany przez milklord, 30 Maj 2011, o 20:48, edytowano w sumie 1 raz |
30 Maj 2011, o 20:26 |
|
Duma Forum!
|
milklord napisał(a): W rankingu masz 375 zgonow, natomiast w okienku nizesz 377, z moich szybkich wyliczen wynika, ze zginales 2x. Po odjeciu od siebie dwoch wynikow wychodzi mi: ~32k - roznica miedzy stanami na gorze i na dole 25k -> strata ze smierci Zostaje 7k, odejmujac exp ktory zdobyles z orkow (nie wiem ile dostaje sie na Twoim poziomie), sytuacja pasuje do teorii o zapomnianym przez Ciebie zgonie. Ej faktycznie Do zamknięcia [Zamykam - Mysth] _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
30 Maj 2011, o 20:38 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 65 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |