![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Brak psa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 19 Maj 2011, o 18:42 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer S3
Nick w grze, jak na forum, czyli Radziwil Witam Nie wiem co jest grane, ale wczoraj jak się wylogowywałem (poprawnie), to przy moim boku był pies. Dzisiaj, po zalogowaniu brakuje mi mojego psa. Ktoś mi gwizdnął psa ? Pies wyczuł w okolicy suczkę ? Proszę o pomoc w odzyskaniu legalnie zakupionego, za ciężko zarobione pieniądze psa. Wczoraj, podczas wylogowywania się byłem w Las(58,78) Pozdrawiam Darek |
1 Cze 2011, o 18:41 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 19 Maj 2011, o 18:42 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Czyta to forum jakiś Administrator ? W między czasie zakupiłem kolejnego psa, ale może oddałby może kasę i platynę.
Pozdrawiam Darek |
3 Cze 2011, o 16:21 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 14 Cze 2011, o 15:37 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam. Mam podobny problem. Przy ikonce MOJEGO PSA cały czas wyświetlana jest ikonka, że bierze udział w walce. Nie ma go u mnie w drużynie a 500 złota i 2 platyny piechotą nie chodzą. W grze mam nick gotaii
|
14 Cze 2011, o 15:40 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
W jakich okolicznosciach pies sie zablokowal?
|
14 Cze 2011, o 16:55 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 14 Cze 2011, o 15:37 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Podczas walki z innym graczem gra się zawiesiła. Nie można było kontynuować walki. Po wylogowaniu się pies miał cały czas ikonę walki obok wizerunku i zniknął z mojej drużyny. Nie pomogło wylogowanie się z gry i ponowne zalogowanie. Było to dzisiaj około godziny 15. Jest to S1 nazwa gracza gotaii
|
14 Cze 2011, o 19:24 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |