Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
STRACILEM WSZYSTKO !!!!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Wrz 2010, o 18:14 Posty: 5 Miejscowość: Trentis Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 10 razy |
JAKIM PRAWEM STRACIŁEM DZISIAJ WSZYSTKO Z MOJEGO DEPOZYTU !!!! MIAŁEM GRUBO PONAD 400K I TERAZ I PLATYNA I ZLOTO WYNOSI 0 !! ....
NAPEWNO NIKT MNIE NIE OKRADŁ BO HASLO I LOGIN ZNAM TYLKO JA, WIĘC TO SPRAWA ADMINÓW, DLATEGO SIĘ PYTAM DLACZEGO ? ... NICK POD KTÓRYM STRACIŁEM: CHIHUAHUA _________________ - PytaGolas - "Clava curva pie vinco" - dobra emilia skupuje dorsze |
1 Paź 2010, o 16:05 |
|
Administrator
|
Miałem właśnie do ciebie zgadać.
W depozycie było 420k złota i 0 platyny. 180k złota z tego depozytu pochodziło z postaci, która była cheatowana i zostało zdobyte nieuczciwie. Po tym przelewie dotarłem właśnie do twojej postaci, która ma 3lvl i kupę kasy. Do tego przewijają się co jakiś czas głosy, że oszukujesz i okradasz inne postacie. Skąd pochodziło pozostałe 240k? Z oszukiwania innych graczy? |
1 Paź 2010, o 16:21 |
|
Błądzący w Tunelach
|
420k zł? wow nieźle jak na taka postac...
|
1 Paź 2010, o 16:38 |
|
Walczący z drzewcami
|
drygu napisał(a): 180k złota z tego depozytu pochodziło z postaci, która była cheatowana i zostało zdobyte nieuczciwie. To jak najbardziej należy tępić. Natomiast to: drygu napisał(a): Skąd pochodziło pozostałe 240k? Z oszukiwania innych graczy? jeśli faktycznie jest z oszukiwania graczy, a nie z czitowania, powinno być bez konsekwencji - "za głupotę trzeba płacić", jak sam kiedyś zauważyłeś. _________________ e-meritus. |
1 Paź 2010, o 17:32 |
|
Administrator
|
No właśnie zastanawiam się czy należy tolerować oszustwa.
To tak jak w realnym świecie, wolałbym aby policja sprawnie funkcjonowała i jeżeli ktoś mnie okradnie/oszuka to uda się to odzyskać. Niby to wina łatwowiernych graczy. Ale jeżeli takie coś się rozpleni jako normalna forma zarobku to będziemy mieli serwery pełne oszustów a na ogólnym same rzucanie błotem. |
1 Paź 2010, o 17:41 |
|
Walczący z drzewcami
|
Poza tym chyba nie ma sposoby na potwierdzenie oszustwa w czasie handlu.
Same screeny latwo przerobic. _________________ Marzena, cześć. |
1 Paź 2010, o 17:49 |
|
Walczący z drzewcami
|
Poza tym że w handlu wciąż jest bug ze złotem. Powinien być przycisk powodujący że jest wystawione 0 złota. Kliknięcie tego guzika + , kiedy juz sie wystawilo złoto, powoduje fałszywe wyświetlanie. Kiedyś straciłem przez to 650k (mimo że pisało u mnie że proponuje 0 złota! ) ale na szczęście gracz był uczciwy i oddał. Ale myśle że oszustom się pomagać nie powinno, tylko tłuc wałkiem po głowie, dzieciarnia tylko niszczy gre innym graczom. I tu nie chodzi o łatwo wierność, niektórzy ludzie zwyczajnie potrafią komuś zaufać...
|
2 Paź 2010, o 07:43 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Osobiscie jestem zwolennikiem rozwiazan in-game'owych takich spraw. Jak w realnym swiecie - mamy tu mordercow, to czemu zlodziei chcecie odciac? To dla mnie troche absurd mimo, ze sam chyba w zadnej grze nikogo nie oszukalem (taka zboczona uczciwa natura juz...). Rozwiazania in-game dla obu grup - mordercy powinni miec utrudnione wizyty w sklepach, miastach itp. oraz atakujacych ich silnych NPC gwardzistow. Tak samo zlodzieje.
Gracze w grze skladaja swoje skargi np. do kapitana gwardii i po ilus takich skargach NPC w grze zaczynaja atakowac taka osobe (imperialni rycerze i inni silniejsi). Ktos potezny latwo wytlucze imperialnych, ale i tak bedzie mu to przeszkadzac w chodzeniu, jesli bedzie musial ich omijac, by nie tracic czasu na niepotrzebne walki. Wszelkie rozwiazania odgorne takich problemow: 1. Daja niepotrzebna robote administracji 2. Powoduja niesmak u niewinnych, ktorych nieslusznie ktos oskarzy, a zawsze tacy beda. 3. Poglebia poczucie odrealnienia gry 4. Prowadzi do absurdu - mordercy lataja luzem i jest to feature gry, a zlodziei sie wiesza? Co to za swiat? Pzdr, M. _________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
2 Paź 2010, o 12:19 |
|
Duma Forum!
|
Cytuj: Poza tym że w handlu wciąż jest bug ze złotem. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
2 Paź 2010, o 14:15 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 50 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |