![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nieprawidlowo wymierzona kara - ban
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 10 Lip 2011, o 08:47 Posty: 41 Miejscowość: Wałbrzych Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy ![]() |
Witam,
Jako osoba, której bezpośrednio temat dotyczy chciała bym dodać kilka słów. Nie chodzi tutaj o ukaranie kogokolwiek, tylko o to, żeby ktoś ponosił za swoje słowa konsekwencje. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz kogoś obrażasz. Inni popuścili, ja nie. Twierdzisz, że nikt nie chce Cie zrozumieć ? To wytłumacz mi, dlaczego od kilku dni siedziałam z Tobą na privie i tłumaczyłam Ci wiele spraw. Poświęcając swój czas starałam się Ci pomóc a Ty sie tak odpłaciłeś. Wszystkie teksty o podpuszczaniu są skuchą, bo całą rozmowę z PW ma Nazz u siebie i wszystko czytał. Mam nadzieję, że da Ci to coś do myślenia i następnym razem zastanowisz się, zanim wyładujesz się na kimś innym. Dziękuję za możliwość wypowiedzeia się. Pozdrawiam _________________ Człowiek jest człowiekiem wtedy , gdy potrafi dać drugiemu człowiekowi chociaż odrobinę radości , okruszynkę nadziei , zrozumienia oraz serca . Gdy potrafi wywołać na twarzy drugiego człowieka nawet krótki szczery, uśmiech . |
31 Lip 2011, o 22:58 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() ![]() |
Odwołanie odrzucone. Dlaczego Ban a nie kara długiego knebla ? Powód prosty, knebel ani /ignore na prv nie uchroni osoby której nękałeś wiadomościami na pocztę. To co zrobiłeś nazywa się nachodzenie, dręczeniem a nawet poniżaniem gracza, nawet jeżeli byłeś sprowokowany to nie znaczy ze kara nie przysługuje. Powody 2 tyg. bana masz podane w komentarzu do Bana, poza tym w innym temacie gdzie Rodzia zgłosiła twoje wykroczenie masz masz to dodatkowo wytłumaczone.
AdersYooo, jeżeli byłeś wtedy online i widziałeś ze ktoś nie dawał knebla ( MOD/GM to też człowiek) trzeba było zrobić ss, tak jak to wiele razy robiłeś gdy ktoś obrażał Cie na bocznym czacie. _________________ Ogonek i ryjek są moim orężem, prawdą, rozumem zło przezwyciężę dzięki mocy planety KWiiik! - Super Świnka S1 Mist S2 Mistt |
1 Sie 2011, o 09:10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |