![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana Nicku
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 10 Sie 2011, o 09:25 Posty: 16 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Profeta Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Krycha180 Czas: Opis: Witam ! Chciałbym się zapytać graczy jak i moderatorów jak można zmienić nazwę postaci ? Chciałbym zmienić dlatego bo po pierwsze nie podoba mi się zbytnio. Po drugie bo niektórzy graczy wyzywają mnie że jestem kobietą (może to trochę śmieszne ale jestem facetem). Proszę nie traktować tego jak żartu. Dlatego proszę o logiczną odpowiedź i wyjaśnienie o zmianie nicku postaci. Pozdrawiam LoginKrycha |
10 Sie 2011, o 09:37 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 10 Sie 2011, o 09:25 Posty: 16 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Profeta Serwer: Tolnor ![]() |
Jeśli myślicie że będzie można pozytywnie zmienić mój nick to proszę o zmienienie go z Loginkrycha na Potter . Dziękuję za przeczytanie mojej prośby
![]() |
10 Sie 2011, o 09:46 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 22 Sty 2011, o 16:08 Posty: 170 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Teraz będą cie wysmiewać że jesteś Człowiek z blizną
![]() Zostaw jak jest, bo jest dobrze ![]() _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
11 Sie 2011, o 17:50 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |