![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ufi ? że co prosze?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Koniec insynuacji i pomysłów. Nikt nie wie nic na pewno i nikt na podstawie tych domysłów nie będzie wysnuwał żadnych oskarżeń.
Finalne wnioski są takie. Autorowi postu nie ma co to przeszkadzać. Tak jak napisał szkoper główny dręczyciel wciąż widnieje u szczytu listy, a i za masowe mordy nie ma co się spinać, PvP jest częścią tej gry. Posiadasz dwudniową ochronę i pumpmastera - to wystarczająco. Gdzieś tam przemknęło mi pytanie o jakieś "dowody" w tej sprawie. Nikt z administracji nie jest zobowiązany (nawet nie powinien) udzielać jakichkolwiek informacji odnośnie jednego gracza, osobie trzeciej w ogóle ze sprawą niepowiązaną. Ufi napisał(a): skonczenie mojej gry zawdzieczajcie szkoperowi który wlepia kneble na miesiąc i daje bany na ip na forum ;] Nic nie dzieje się bez przyczyny. Ban na forum był ode mnie za MASOWY spam na sb, wklejanie tam nieprzyzwoitych i wulgarnych treści oraz tworzenie tematów w których grupowo wyznawaliście miłość do mojej osoby. _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
24 Sie 2011, o 07:57 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 00:05 Posty: 77 Miejscowość: Zamość Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy ![]() |
Cytuj: Nic nie dzieje się bez przyczyny. Ban na forum był ode mnie za MASOWY spam na sb, wklejanie tam nieprzyzwoitych i wulgarnych treści oraz tworzenie tematów w których grupowo wyznawaliście miłość do mojej osoby. Widze ze nawet jak ktoś skończył gre to bedzie upominany, może chcesz mój numer gg bedziesz mi pisał czy zły opis, zgodny z twoim regulaminem w główce, czy podlega jakieś karze ;| Idz lepiej na gitarce pograj na vt i pokaż jaki Ty jesteś zajebiaszczy :] _________________ Koniec gry w Taern 13.08.11 na 81 lvl (top1 zabójcy/top2 łowcy/S3) Dzięki za gre Breaner, Inexx, Buczys aka Oluś, Gomeeq warjat, PiotruśMłody, Kukiq, MoonShield, Lemorn, Marxell, DarRk i reszcie... ![]() |
24 Sie 2011, o 11:05 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
jak wejdziesz za rok i zlamiesz reg to tez bana dostaniesz, wiec argument bez sensu, Ufi nie obrazaj sie na caly swiat tylko sie ogarnij i wroc do gry, nikt Ci za free bana czy knebla nie da.
Rozumiem, że nie ma innych zbulwersowanych graczy tą zmianą nicku, więc temat zamykam. |
24 Sie 2011, o 11:10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |