Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Resp
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Witam
Mam problem. Padłem na 3 mapie, zrespiło mnie w jaskini w górach w instancji Tomislawusa (wcześniej robiłem z nim "Krzyk w górach) i nie mogę z niej wyjść. Zróbcie coś z tym. Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
5 Lis 2010, o 01:57 |
|
|
Administrator
|
Wrzuciłem cię pod Trentis.
|
|
5 Lis 2010, o 13:50 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Dzięki
_________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
5 Lis 2010, o 14:16 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
hmm podczepię się pod ten temat bo podobna troszku w celu możliwej pomocy o godz 16:18+/- zginąłem w miejscu obóz orków (w każdy bądź razie za tygrysami bo nie wiem dokładnie czy tam tak samo się nazywa) i pojawiłem się w wąwozie w instancji michnoix85 z któremu wcześniej pomagałem coś tam zrobić. post w celu raportowym bo zostałem odrazu wyciągnięty.
edit Ok muszę teraz dodać coś jeszcze. Zginąłem znowu i pojawił się znowu problem po wyborze kart znalazłem się na zakrętach w wąwozie zamiast chyba w mieście (zginąłem na grizlli koło wioski koldów). Dodam że miałem dalej kłódkę michnoix85 na instancji ( robiliśmy questa z tym orozjum ale on miał też krzyż w górach) mimo ze miałem 2 restarty międzyczasie. Teraz po wyjściu z zakrętów wyczyściłem ciacha+podręczną i kłódka zniknęła z wąwozu. Tylko nie chce mi się jeszcze sprawdzić czy teraz jak zginę to znowu mnie do wąwozu wywali:( _________________ Dobry Bobry (a masz) |
|
5 Lis 2010, o 17:25 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |