Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czerwona czaszka
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Mam inny pomysł. Tylko czy to można łatwo wprowadzić?
Możliwość ataku ma tylko prowadzący drużynę. _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
2 Lis 2010, o 14:55 |
|
Administrator
|
Krawiec: proste i geniealne Wprowadzić bardzo łatwo a zupełnie rozwiązuje problem. Dzięki
|
2 Lis 2010, o 15:01 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 28 Wrz 2010, o 18:20 Posty: 73 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
hehe no i gitara a co do levela powinien zostac ukarany
_________________ Misza - Rycerz lvl 68. [s1] GuessWho - Łucznik lvl 22. [s1] |
2 Lis 2010, o 15:04 |
|
Uczeń Heremona
|
a to nie było tak do tej pory że tylko prowadzący może atakować ?
_________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
2 Lis 2010, o 18:39 |
|
Duma Forum!
|
Właśnie też się zdziwiłem. Pisząc pomysły bazowałem na tym, że tylko szef może atakować.
Może jest tak tylko w przypadku PvE...? _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
2 Lis 2010, o 18:43 |
|
Pogromca Valdaroga
|
nie nie. każdy członek mógł atakowąc haha !:D
tak juz od kilku miechów _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
2 Lis 2010, o 19:51 |
|
Walczący z drzewcami
|
Co nawiasem mówiąc, nieco utrudnia polowania, bo w dobrej drużynie zabójców prowadzący był od doganiania ekipy i trzymania się na ogonie, a ktoś inny od wychwytywania jej na liście i atakowania. Ale nie wszystko w życiu musi być łatwe.
_________________ e-meritus. |
2 Lis 2010, o 20:52 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Co nie zmienia faktu że takie zachowanie jak to opisane w 1 poście należy tępić i marginalizować.
_________________ PejaSLU - 86 LEVEL [VD] |
6 Lis 2010, o 00:36 |
|
Duma Forum!
|
Bez obaw - nie ma jak się taka sytuacja powtórzyć:
drygu 3 listopada napisał(a): ZMIANA PVP Od dzisiaj atakować innych graczy może tylko szef drużyny. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
6 Lis 2010, o 00:54 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |