Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ichi.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Elo.
Nie jestem pewien czy tą błąd, ale chyba tak. Czyli: Wszedłem w instancję an statku, na której znajduje się ichi, niestety nie zaatakowałem go, bo musiałem iść coś zrobić, podczas mojej nieobecności zostałem wyrzucony z serwera, ponieważ byłem afk, gdy się zalogowałem nie było go i teraz pytanie; dlaczego? _________________ - by Xarxas |
8 Lis 2010, o 20:57 |
|
Uczeń Simona
|
Tak samo jest na krzyzaku, herszcie. Po dluzszej nieobecnosci instacja tak jakby sie kasowala i trzeba wyjsc i jeszcze raz wejsc, nie wioem tylko czy konieczne jest przelogowanie. Ja robilem relog zeby na darmo nie chodzic.
_________________ http://demotywatory.pl/2014205/I-tak-zawsze%22A |
8 Lis 2010, o 21:06 |
|
Administrator
|
Instancja ma swoją ważność. Zazwyczaj jest to ok 5 minut. Jeżeli przez 5 minut w instancji nie ma żadnego gracza jest ona usuwana. Nie jest to błąd. Jeżęli trzymalibyśmy w pamięci wszystkie instancje to po 2 godzinach skończyłby się ram
|
8 Lis 2010, o 21:16 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Dziękuję bardzo.
_________________ - by Xarxas |
9 Lis 2010, o 12:11 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |