Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ted w queście Zdrajca!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum!
|
Quest Zdrajca!
Wygląda jak bug: Po wybraniu Teda jako zdrajcę, zwyczajnie nie ma go w kopalni (gdzie był przed wyrokiem), nie ma też lokacji prywatnej - brak kłódki. Nie ma go w żadnej lokacji, w której byli podejrzani. Nie można więc wykonać wyroku. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
10 Lis 2010, o 17:15 |
|
Administrator
|
Szukajcie a znajdziecie. Zmieniłem opis etapu, żeby było prościej.
|
10 Lis 2010, o 18:39 |
|
Duma Forum!
|
Pomyślałem chwilę i znalazłem kobietę Teda idąc wykonać wyrok.
Zdecydowałem się zastanowić jeszcze raz nad tym, kto jest zdrajcą. Z miejsca zresetował mi się etap wyboru zdrajcy - drugiej rozmowy z Varhornem. Wszystko w porządku, ale nie mogę się poruszyć: http://esamo.wrzuta.pl/sr/f/1wfgO7QIr94/bez_tytulu Pewnie z powodu lokacji prywatnej, która po resecie etapu nie powinna się w grze znajdować. Niech nie będzie wymagany relog, bo wygląda to nieprofesjonalnie _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
10 Lis 2010, o 19:31 |
|
Administrator
|
Z powodu "ataku" rozmową. Poprawione już. Dzięki za cynk.
|
10 Lis 2010, o 20:07 |
|
Duma Forum!
|
Zapomniałem dopisać. Nie wiem, czy opisy mogą zależeć od wyboru, ale niezależny od wybranego zdrajcy skończony quest ma opis:
Cytuj: Odnalazłeś zdrajcę. Jeśli wybierzemy źle, niech opis brzmi Cytuj: Pomyliłeś się co do zdrajcy. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
11 Lis 2010, o 00:21 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |