Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Business is business.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Siema,
mianowicie wziąłem tego questa od goscia imieniem Rentor (ten co zaczepia nas zaraz po wejsciu do budynku 1 kolda) nastepnie wykonalem podstawowe czynnosci zdobylem glejt od Landaua [zabijajac tego typa w karczmie u Lesgara] potem gadalem z administratorem dogadalem sie sie z nim w sprawie lapowki [1 milion] poszedlem do Rentora i sie okazało ze mam ubic szajke w jaskini polnocnej [ tam gdzie wilcza suka] poszedlem ubilem cala ekipe i w notatniku wyskoczylo mi masz juz potrzebne pieniadze idz skontaktuj sie z akeememem administratorem i sfinalizuj tranzakcje Jednakze gdy ide do niego do kopalni, niestety nie mam zadnej mozliwosci manewru w zwiazku z questem, gadałem z Jezzarem i skierowal mnie na forum. Mozliwe jest ze nie moge dokonczyc questa gdyz nie mam 40+ lvlu? Gdyz wchodzilem do miasta za pomoca znajomych ktorzy maja dostep do niego. Problemem moze nie jest fakt ze nie moge dokonczyc questa ale bardziej noszenie wazacego 500kg worka pelnego zlota ktory to skutecznie uniemozliwia mi noszenie wielu rzeczy. Pozdrawiam i czekam na odzew Folken _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie |
19 Lis 2010, o 23:24 |
|
Walczący z drzewcami
|
a jaki teraz masz lvl pewnie musisz mieć 40+
_________________ GM-Gwardia Mroku S1 WhiteWilk ON s1 PS Cytat SamoZuoo: "Bo jak jesteś z Wilkiem w drużynie to komp nie losuje "jaki i dla kogo wypadnie rare?" tylko "czy Wilk znowu zgarnie rara?" ^^ Zapamiętam na zawsze |
20 Lis 2010, o 10:49 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
do czasu rozwiazania sprawy sprobuj przerzucic worek do depo.
_________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
21 Lis 2010, o 01:23 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Ok, przypadek nie jest odosobniony. Jest wiecej zgloszen w tej sprawie. Questa moznaby zalatwic tym osobom odgornie, ale zostanie im worek, ktory wazy 500 jednostek, wiec to problemu nie rozwiazuje.
_________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
21 Lis 2010, o 16:57 |
|
Administrator
|
Jeśli jest worek, nie ma warunku posiadania określonego levelu. Strażnik wejścia nie przerzucał do odpowiedniego etapu i tutaj był błąd. Poprawka wejdzie w życie po aktualizacji bazy.
|
22 Lis 2010, o 15:05 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |