![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
PUMP MASTER
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 16 Paź 2010, o 03:21 Posty: 26 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Bije sobie grzesia.... wszystko ok zostało mu z 2k hp a to nagle wpada PUMP MASTER i mnie roz...... kłada na łopatki:P no bez przesady rozumiem pumpa przy pvp ale z mobami.... i to grzesiowi jeszcze pomógł:P
|
26 Lis 2010, o 06:45 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Hmm jesli ten "odpoczynek" czyli nastawienie samej obrony dla podniesienia kondycji/many nastapil podczas bicia bossa to troche cos nie tak. Wystarczy dostac np. od Grzesia zatrucie, machnac pare razy i byc bez kondycji. Jesli w grupie nie ma druida to co trzeba zrobic, wlasnie runde/dwie odpoczac i tu nie powinien pojawiac sie master. Ja rozumiem pumpowanie przed walka z mobami/bossami ale nie podczas jej samej.
_________________ http://demotywatory.pl/2014205/I-tak-zawsze%22A |
26 Lis 2010, o 11:59 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Pumpować da się też na słabszych mobach. Jeżeli wyskoczył w walce z Gregoriusem to coś jest nie tak... może był głodny
![]() |
26 Lis 2010, o 12:45 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 16 Paź 2010, o 03:21 Posty: 26 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
1 nie miał pany ja nie miałem kond i posapaliśmy, moi zdaniem nie powinno boć pump mastera przy mobach...
tam nawet gdybyśmy rzeczywiście pumpowali wtedy to co złego jest w tym że rzuce korzenie na moba i kondcyje powiedzmy rycowi.... czemu ma służyć pump? wymuszaniu ataków? |
26 Lis 2010, o 15:47 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |