Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
bicie bez koncychy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 16 Paź 2010, o 03:21 Posty: 26 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Błąd wygląda tak...
atakuje moba (z kija:)) wcześniej jednak uderza mo, mob którego wybrałem pada, przerzuca moje ataki na pozostałe 3 moby, atakuje pierwszego z nich resztką kontychy, po ataku mam 0 potem zadyszka(druki nieudany atak na tego samego moba) następnie przechodze do następnego moba (mając 0 kond) a jednak atakuje, rzecz się powtarza, wracam atakuje następnego nadal 0 kond i atakuje..... Tak w skrócie, jeśli przerzuca mi atak na pozostałem moby ponieważ mój padł to pierwszy nawet jesli nie mam kondychy zawsze będzie uderzał |
26 Lis 2010, o 08:55 |
|
Uczeń Simona
|
Potwierdzam, tez to wczoraj zauwazylem. Az sie zdziwilem ze jednemu oddal poklony a za chwile w tej samej turze bil kolejnego. Mowie o swoim rycerzu oczywiscie.
_________________ http://demotywatory.pl/2014205/I-tak-zawsze%22A |
26 Lis 2010, o 11:54 |
|
Duma Forum!
|
Pewnie sprawdza tylko na początku czy wystarczy nam kondycji/many. Powinno też przy atakach przestawionych.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
26 Lis 2010, o 18:29 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |