![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błędy Tarczy ognia oraz innych umiejętności
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 23 Lip 2010, o 23:06 Posty: 371 Miejscowość: Tam za szafą Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
Kolejny raz to się stało. Mam tarcze jeszcze przez jedną runde, atakuje mnie dziad mob i nie dostaje żadnych obrażeń od ognia. Wynika to jak podejrzewam z tego że tarcza ognia po zadaniu x razy obrażeń dalej już nie działa. Naprawcie to. A i tarcza ognia nadal maskuje debuffy jak krwawienie. Do tego rozbity nos sheeda tez powodował że podpalenie się nie wyświetliło
Wrazka na 7 poziomie zmniejsza obrone o 47% (błąd wzlędny jak wyznaczałem to +- 1,5%) a jest napisane że 53% Edit: tarcza ognia po 10 ciosie przestaje zadawać obrażenia mimo ze nadal jest wyświetlona i nigdzie o tym nie pisze |
28 Paź 2010, o 11:01 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Tez zauważyłem że tarcza szwankuje. Zarzucam tarcze na poczatku rundy i biernie czekam az mobki we mnie "wjada" (Ork warek). Mobek bije calym combem, ale pare ostatnich uderzen nie zadaje obrażeń od tarczy. Nie liczyłem tego, tak jak Darius, ale coś jest nie halo ^^
_________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
28 Paź 2010, o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Walczyłem z tygrysem.
Rzuciłem Inkantacje. Tygrys mnie nie zaatakował. Następna runda: początek: HP odebrane przez krwawienie?! Po 1: Nie zaatakował mnie Po 2: Nie było nawet pokazane, że mam tego debuffa. _________________ ![]() |
28 Paź 2010, o 18:53 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Ja zauwazylem inny blad tarczy a mianowicie kiedy bije Miski tarcza powinna jak mniemam bronic przed debufami typu "krwawienie" jednak ze nie widac tego na mojej postaci po kazdej rundzie dostaje obrazenia z kwawienia choc mam tarcze bez przerwy.....i to krwawienie mnie zabija
![]() |
30 Paź 2010, o 19:15 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Płomyczek
Tarcza ognia tylko powinna zadawać obrażenia każdemu, kto zaatakuje cię z bliska. Krwawienie jak rozumiem weszło przed aktywowaniem tarczy? Ersar Możesz opisać to jakoś dokładniej? Może przeglądałeś coś na innych zakładkach w tym czasie? Jeśli nie, wygląda mi to na pominięcie ataków tygrysa ale zostawienie efektów. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
30 Paź 2010, o 21:29 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
To był akurat czas, gdy skupiałem się tylko na grze, więc nie patrzyłem na inne karty.
Nie wiem naprawdę, co się mogło stać. Ale może tak jak mówisz było to: pominięcie ataków tygrysa ale zostawienie efektów _________________ ![]() |
30 Paź 2010, o 22:02 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
dodam że duchowi lody tarcza wchodzi pomimo 0% szansy
_________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
30 Paź 2010, o 23:08 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Płomyczek
Tarcza ognia tylko powinna zadawać obrażenia każdemu, kto zaatakuje cię z bliska. Krwawienie jak rozumiem weszło przed aktywowaniem tarczy? jesli dobrze obserwuje gre to tarcza blokuje debufy z walki w zwarciu takie jak oslepienie czy krwawienie co widac na duchu ognia... jednak na miskach to krwawienie pojwia sie chociaz mam tarcze od samego poczatku i nie widac ikonki krwawienia nad tarcza ale same obrazenia z niego sa pokazywane...moze w blad wprowadza nas brak ikon debuff na duchu ognia...proslil bym o sprawdzenie tego i z gory dziekuje ![]() |
31 Paź 2010, o 07:19 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 23 Lip 2010, o 23:06 Posty: 371 Miejscowość: Tam za szafą Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
EsAmo napisał(a): 5. Tarcza ognia. Przyjmując obrażenia ~15, tarcza zwraca w stronę atakującego ~60 dmg, kiedy powinno być 65% z 15. ![]() [Masz rację, to błędnie opis sugeruje zwrócenie % z doznanych obrażeń ~ EsAmo] Płomyczek tarcza nie chroni w ogóle przed żadnymi debufami (tak samo jak przed obrażeniami) jedynie błąd (który już sporo osób zabił ![]() |
31 Paź 2010, o 15:14 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Zanim napisałem ten post przetestowałem z Ersar(em) bo miałem 90% przypuszczenia że nie do końca tak jest że debuff fizyczny jest ale się nie wyświetla. Może w innych tak ale wiedziałem że "Piach w oczy" czyli oślepienie od łucznika napewno na tarczy ognia nie działa.
_________________ Dobry Bobry (a masz) |
31 Paź 2010, o 17:49 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |