![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Piach - nie działa. // Pomogło odpalenie na innym kompie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 26 Sty 2011, o 12:25 Posty: 23 Miejscowość: Gliwice Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: 3
Postać: Exerwolf Data/Godzina: cały czas Opis: Witam, jestem newbie ale nie potrafiłem znaleźć nic na ten temat, przepraszam jeżeli jest to w grze celowe bądź cokolwiek innego.. Problem polega na tym że wszystkie moje umiejętności są obniżone o jeden poziom, najlepsza zabawa jest w przypadku umiejętności nowo poznanych, wczoraj dodałem pierwszy punkt umiejętności w "Piach w oczy", chce wypróbować -> o.0 ? nic się nie dzieje, nie da się z niej skorzytać ponieważ wedłu gry jeszcze jej nie posiadam. Uprzejmie proszę o : wytłumaczenie mi co jest nie tak, co robię źle, kopnięcie mnie w tyłek albo naprawienie błędu ![]() Pozdrawiam, Kodoj _________________ S3 - Łucznik - Exerwolf |
26 Sty 2011, o 12:32 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Umiejętność dostępna staje się dopiero po kliknięciu na plusik obok awansuj - wydania pktów umiejętności oraz spełniania wymagań. Czy umiejętności o których mówisz mają pełne kolory, tak jak te z zakładki I?
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
26 Sty 2011, o 18:01 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 26 Sty 2011, o 12:25 Posty: 23 Miejscowość: Gliwice Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Oczywiście że tak. Jestem newbie w tej grze, ale ogólnie nie traktuj mnie proszę jak kretyna, przed założeniem tematu starałem się wszystko sprawdzić, poza tym podkreślam że nie chodzi tu o jedną umiejętność a o wszystkie. Dodaje dwa zrzuty ekranu jako pomoc w ocenie sytuacji.
http://img577.imageshack.us/img577/3210/taern1.jpg http://img687.imageshack.us/img687/854/taern2.jpg Te małe kółeczka pokazują który mamy aktualnie poziom umiejętności prawda ? Jeżeli kółeczko jest na szaro to oznacza że dany poziom mamy, a jeżeli na czerwono to że jeszcze go nie osiągneliśmy. Piach w oczy ma już jeden punkt jednak mimo to gra uważa że nie został tam przydzielony jeszcze żaden. Mam tak z każdą umiejętnością; precyzyjnym strzałem, wyostrzonymi zmysłami oraz piach w oczy (zaznaczam że piachu w oczy nie mogę użyć w ogóle). *użyć _________________ S3 - Łucznik - Exerwolf Ostatnio edytowany przez kodoj, 26 Sty 2011, o 20:27, edytowano w sumie 1 raz |
26 Sty 2011, o 19:33 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
* użyć
Nie traktuję nikogo jak kretyna. Może to tak wyglądać, acz po prostu objaśniam podstawy, które mogą nie być ci znane i które zazwyczaj są przyczyną tego typu postów. Eliminuję najprostsze schorzenia jak lekarz, coby się nie nabiegać szukając zespołu Cushinga, gdy jesteś przeziębiony. Ma sens? Tutaj tak, bo nikt nie umiera. Kolory kółeczek mogą zmylić (zgłosiłem to właśnie do poprawy), ale w tym miejscu nie ma błędu - twoje umiejętności mają poprawne poziomy. Cytuj: nie da się z niej skorzytać ponieważ wedłu gry jeszcze jej nie posiadam _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
26 Sty 2011, o 20:07 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Piach masz w koleczku na 1, koszt awansu to 2, swieci sie, wiec nie widze tutaj problemu. Precyzyjny masz na 6, i 7 pkt. Do awasu, wszystko jak powinno byc.
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
26 Sty 2011, o 20:15 |
![]() |
![]() |
|
Nie czułem się urażony, tylko podkreśliłem że mam jakieś podstawy
![]() Mogę wybrać piach do walki ale nic się nie dzieje, w którymkolwiek slocie by nie był, moja postać go pomija, używa kolejnych ataków. Jeżeli w pierwszym kółku daje piach a w 4 kolejnych strzał z łuku to moja tura to 4 strzały z łuku. _________________ S3 - Łucznik - Exerwolf |
26 Sty 2011, o 20:25 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Czyli sama umiejetnosc jest, ale w walce poprostu nie dziala.
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
26 Sty 2011, o 20:32 |
![]() |
![]() |
|
Noo, powiedzmy, z tym że uważam że reszta umiejętności też jest osłabiona.
No ale zakładajmy na tą chwilę że tylko z piachem jest coś nie tak. _________________ S3 - Łucznik - Exerwolf |
26 Sty 2011, o 20:34 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
A uwazasz, ze jezeli ulepszysz do 2, to bedzie dzialal?
26 Sty 2011, o 20:37 |
![]() |
![]() |
|
Tak
![]() No ale poziom drugi jest po to żeby umiejętnosć była silniejsza a nie po to żeby w ogóle działała.. _________________ S3 - Łucznik - Exerwolf |
26 Sty 2011, o 20:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |