![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana nicku.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Asthasharr Czas: Opis: Witam. Proszę o zmianę nicku na Immortal, a jak zajęty to na Inferno. Podoba mi się mój obecny nick, ponieważ jest nastrojowy. Niestety obecny nick jest często przekręcany, co mnie bardzo irytuje. Proszę o szybkie rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam ![]() |
22 Sie 2011, o 09:11 |
![]() |
![]() |
|
Pump, bo chyba nikt nie widzi tematu, albo nie chce widzieć.
|
24 Sie 2011, o 12:25 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 22 Sty 2011, o 16:08 Posty: 170 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Bump*
![]() ![]() ![]() _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
24 Sie 2011, o 12:28 |
![]() |
![]() |
|
SZELEST napisał(a): Bump* ![]() ![]() ![]() Masz rację, o pumpmasterze se myślałem wcześniej i mi się jakos skojarzyło ![]() |
24 Sie 2011, o 12:45 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Niezależnie od tego czy admin uzna Twój powód za wystarczający, to do Ciebie należy sprawdzenie czy nick jest zajęty (tak jakbyś chciał zrobić nową postać).
_________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
24 Sie 2011, o 16:18 |
![]() |
![]() |
|
Felix napisał(a): Niezależnie od tego czy admin uzna Twój powód za wystarczający, to do Ciebie należy sprawdzenie czy nick jest zajęty (tak jakbyś chciał zrobić nową postać). W rankingu sprawdzałem zanim napisałem ten temat, ale możliwe, że gracz o tym nicku nie dobił wystarczającego lvl by znaleźć się w rankingu. |
24 Sie 2011, o 17:12 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Tak sie nie sprawdza dostepnosci nicku. Musisz kliknac na zakladanie nowej postaci, a nastepnie wprowadzic dany nick i sprawdzic jego dostepnosc (oczywiscie nie kontynuujesz tworzenia nowej postaci).
|
24 Sie 2011, o 21:46 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Widzisz, chodzi o to, że nick nie może się powtarzać na żadnym z 3 serwów, a Ty w rankingu możesz sprawdzić tylko swój.
_________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
24 Sie 2011, o 22:27 |
![]() |
![]() |
|
Proszę o zmianę nicku na Katones (sprawdzone). Poprzednie nicki są zajęte.
|
25 Sie 2011, o 14:04 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Jak na moje oko to nie widzę powodu do zmiany, obecny nick nie łamie regulaminu no ale jak admin się zgodzi to będzie zmiana.
_________________ ![]() ![]() |
25 Sie 2011, o 14:14 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |