Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kilka pytań
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witajcie, chciałem uzyskać odpowiedź na kilka nurtujących mnie pytań , a więc:
- Do czego służy Inhibitor ? - Gdzie można kupić pelerynę ? - Kiedy odblokowują się numery 3 i 4 w gotowych strategiach bitwy ? - Od 0 - 100%, jaka jest obecna faza bety ? _________________ PejaSLU - 86 LEVEL [VD] |
15 Paź 2010, o 22:18 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Cytuj: - Do czego służy Inhibitor ? do ulepszeń, a właściwie do zwiększenie szansy na powadzenie ulepszenia Cytuj: - Gdzie można kupić pelerynę ? W wiosce druidów i wiosce klodów _________________ Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem. |
15 Paź 2010, o 23:08 |
|
Uczeń Heremona
|
na wszystkie pytanie odpowiedź znajduje się na forum, ale głęboko, więc rozumiem że nie chce Ci się szukać(mnie też by się nie chciało )
Inhibitor - kolega dobrze powiedział peleryna - dodam tyle że dopiero są od 30+ lvl na maga 38(słabszych nie widziałem co nie oznacza że nie ma) 3 i 4 będą chyba dostępne przy koncie premium (była jakaś taka wzmianka) ostatnie pytanie do adminów kierowane:) _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
15 Paź 2010, o 23:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Mrozix napisał(a): Cytuj: - Do czego służy Inhibitor ? do ulepszeń, a właściwie do zwiększenie szansy na powadzenie ulepszenia Wnikając głębiej w temat, to jak tego ulepszenia (zwiększenia szansy) dokonać ? _________________ PejaSLU - 86 LEVEL [VD] |
15 Paź 2010, o 23:40 |
|
Administrator
|
Obecna faza bety to jakieś 98%.
O ulepszaniu możesz przeczytac w dziale Poradniki: viewtopic.php?f=67&t=575 |
15 Paź 2010, o 23:47 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jeszcze jedno pytanko ? Co tak właściwie wyraża wskaźnik Power postaci ?
_________________ PejaSLU - 86 LEVEL [VD] |
17 Paź 2010, o 10:53 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Wydaje mi się, że po to jest power, żebyś wiedział czy Twój kolega na podobnym poziomie jest silniejszy czy nie, a to pewnie wszystko zależy od statystyk i uzbrojenia. Dzięki temu nie musisz tak eksperymentować z restatami a spytać kolegę jakie ma staty. Power ma też chyba znaczenie w rankingu na stronie.
Przyszedł mi pomysł żeby może stworzyć jakiś słownik z podstawowymi pojęciami z gry. Ale to może zadanie dla kogoś bardziej doświadczonego niż ja. _________________ |
17 Paź 2010, o 12:05 |
|
Duma Forum!
|
Do tego jest FAQ (obecnie niedopracowane), ale można stworzyć i słowniczek.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
17 Paź 2010, o 12:08 |
|
Walczący z drzewcami
|
Warto dodać, że jeśli nic się nie zmieniło, power jest niemiarodajny.
_________________ e-meritus. |
17 Paź 2010, o 23:35 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Kolejne pytanko, co oznaczają czaszka i piszczele nad głową niektórych postaci ?
BTW Jakbyście robili kiedyś nowy FAQ to już w tym macie kilka pytań które z pewnością nurtują początkujących graczy _________________ PejaSLU - 86 LEVEL [VD] |
18 Paź 2010, o 00:46 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |