![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
dziwnie wysokie Kneble na czacie...
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 16 Sie 2011, o 21:55 Posty: 511 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy ![]() |
@ up - to nie było odwołanie
![]() Odblokowałem temat bo mam kolejnego kwiatka: Zacznę od opisu... od północy 25.09.2011 na s2 pojawiło się masę komarów i szaleńców, i była całkiem fajna atmosferka na czacie więc się udzielałem, co rzadko mi się zdarza gdyż wolę forum i sensowne wypowiedzi zamiast krótkich...te zawsze traktuję jako zabawne/ albo czysto informacyjne. Więc pisząc dobrze się bawiłem aż tu nagle: 0:26 SERVER: KNEBEL: Reverande: 720 min spam/recydywa 0:27 Druks[56]: ma ktos ochote na smoka w 3? 0:27 Glaxus[46]: debaki zajete ![]() 0:27 SERVER: KNEBEL: Padasz: 720 min wulg na bocznym 0:27 DarkVodoo[56]: uuu 0:27 SERVER: KNEBEL: Glaxus: 720 min wulg 0:28 SERVER: KNEBEL: Glaxus: 0 min sorki ![]() 0:28 Saintx[40]: ale się sypneło...hahaha 0:28 Glaxus[46]: Spoko ![]() 0:28 Saintx[40]: też chcę 0 min ) 0:28 SERVER: KNEBEL: Saintx: 1440 min prowokacja 0:28 Mortal[99]: hehe 0:28 Mortal[99]: jail jeszcze Znów 24h knebla, trochę sporo jak na dobrą zabawę ale jakoś przeżyję:D Ps Zaznaczam że to nie odwołanie, pomimo iż wcale nie miałem na celu jakiejkolwiek prowokacji tym bardziej wobec członka zespołu, którego częścią sam jestem ![]() Przerwano mi jednak zabawę i wspólne narzekanie na MEGA wysyp komarów ![]() _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
25 Wrz 2011, o 00:50 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Pisanie "ja chcę knebla" od zawsze jest nagradzane taką ilością minut, knebel to nie zabawka i powód do żartów zwłaszcza teraz jako że jesteś członkiem ekipy jak sam mówisz...
Temat zamykam i mam nadzieję że nie nadużyjesz znów swoich uprawnień żeby go otworzyć... _________________ ![]() ![]() |
25 Wrz 2011, o 01:08 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |