![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zgubiona instancja
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Widze, że jednak systematycznie wywala :/
_________________ A little knowledge is a dangerous thing. ![]() PJONA! |
1 Lut 2011, o 20:03 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 00:17 Posty: 14 Miejscowość: Gorzów Wielkopolski Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Dzisiaj na duchu ognia 2 runda się zacięła, czekaliśmy trochę no ale nic się nie zmieniało wiec każdy dał relog. Po rlg okazało się, że nie dało się już ducha zaatakować bo wyświetlało się, iż owy władca ognia z kimś już walczy. Zostało nam udać się do teleportu:(
|
3 Lut 2011, o 00:22 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Jezeli wam to pomoże, raz mi uciekł grzes.
_________________ S2 - Łucznik Od początku do końca: Dragon Warriors! |
3 Lut 2011, o 00:27 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
własnie robie sobie solo wieze , Niestety na 2 ucieczki
przy 1 ucieczce ubiłem obstawe , lecz bylo krwawienie i mało hp ( zauwazyłem ze badabek bił tylko z tasaka) elegancko wszystko jest normalnie , wchodze spowrotem do walki, lecz nie spociłem sie ![]() ![]() Ze byly takie tematy na temat wiezy, Wniosek zawsze gdy bossy wala z dystansu to znikaja ( przynajmniej ja tak mam lub dziwny zbieg okolicznosci , dodam ze badabka ze 3 x tak testowałem i zawsze przy kamieniach znikał ![]() |
3 Lut 2011, o 14:45 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |