![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Postać zablokowana na s3
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Popieram w 100% Bubelage, jakiekolwiek propagowanie rasy wyzszej, lepszej, bycie dumnym ze swojej rasy wg mnie prowadzi do rasizmu i nazizmu
|
24 Lut 2011, o 22:53 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 19 Sty 2011, o 22:59 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Oj smutno mi smutno gdy widzę, że słowo "white" lub "biały" w połączeniu ze słowem duma tworzy takie straszne określenie.
ad.1 "lepszy kolor skóry" - Ty to napisałeś ad.2 do mojego wychowania nie pij bo to niekulturalne ad.3 gentalmani o poglądach nie rozmawiają. Nie twoja sprawa jakie mam poglądy jednak zaraz zacznie się krzyk aj waaaj mówiłem on to ten no RASISTA! Dla świętego spokoju napisze, że nie nie jestem rasistą, faszystą, nazistą, pedałem, wegetarianinem, strażakiem itd. (jeśli ktoś ma jeszcze jakieś indywidualne pytania kim jestem a kim nie jestem zapraszam na pw.) Piszesz chłopie jak bym się na wyprawę krzyżową szykował daj sobie spokój... Chcecie zmieńcie mi tego nicka nie mam ochoty na bezowocne przekrzykiwanie się, To nie jest miejsce na ideologiczne dysputy, które niepotrzebnie prowadzisz nie mam przyjemności z tobą rozmawiać gdyż jesteś krzykaczem i przy braku argumentów przywołujesz prosto z otchłani piekielnych faszyzmy i nazizmy a twoja wiedza polega na tym co wyczytasz na wikipedii, która cechuje się ogromną nierzetelnością podawanych faktów jak np. pisanie o "Polskich obozach koncentracyjnych" z tego co mi wiadomo to były one niemieckie na terenie Polski oraz innych okupowanych krajów. Podsumowując - (fanfary) Proszę uprzejmie o zmianę nicka na SlavicWarrior (mam nadzieję, że słowianie to nie tylko mit i zabobon podobnie jak różnorodność rasowa ![]() ps. Nadal utrzymuję, że niczego złego w tym nicku nie ma i pozdrawiam ludzi trzeźwo myślących ps2. Zastanawiam się nad wystąpieniem o przyznanie Ci tytułu antyfaszysty roku jak niegdyś Simon Mol (przedstawiciel rasy czarnej) otrzymał, który pozarażał HiV-em dziesiątki młodych polek a następnie zmarł przed otrzymaniem kary w areszcie na swoją "dolegliwość". |
25 Lut 2011, o 01:34 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Po wpisaniu Twojego nicku w wyszukiwarke, wystwietlają się strony o tresci rasistowskiej, tym samym jest sprzeczny z ogolnie przyjetymi normami moralnymi oraz spolecznymi, sugeruje abys wystapil o zmiane nicku inczej wyciagne konsekwencje. Temat zamykam.
|
25 Lut 2011, o 13:50 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |