Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
O co tu chodzi?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Mistrz Gry
|
Na chromie można się zalogować i grać z tym że na górze jest biały pasek z informacją: Serwer s2 będzie niedostępny od godz 1.00 do 2.00 poza tym to wszystko śmiga.
_________________ |
9 Mar 2011, o 00:07 |
|
Uczeń Simona
|
bo jest taka sprawa ze ja na tym linuxie nie moge nic zrobic bo mam wszystko poblokowane dlatego teraz niewiem czy dalej bd mogl grac
_________________ Pozdrawiam Kojiro |
9 Mar 2011, o 00:10 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Sty 2011, o 13:35 Posty: 30 Miejscowość: SZN Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
To masz pecha chłopie ja na Twoim miejscu skoczyłbym z okna ^.^
PS. Nie połamię się bo mieszkam na parterze xd A tak naprawdę to ściągnij 'google chrome'. Mi działa wszystko cacy _________________ Emkej - 65lvl RYCERZ [s3] Wykalaczka - 22lvl SHEED [s3] |
9 Mar 2011, o 00:37 |
|
Uczeń Simona
|
_________________ http://demotywatory.pl/2014205/I-tak-zawsze%22A |
9 Mar 2011, o 01:06 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mam podobny problem z s2, nie mogę sie zalogować, wpisuje passy przechodzi do okna wyboru postaci pasek postępu idzie na 100% i nagle czarny ekran nie można się połączyć, serwer może być wyłączony
_________________ Jeśli ktoś nie dba zbytnio o prawdę w sprawach drobnych, nie można mu ufać w sprawach istotnych. Albert Einstein Integra 116 Druid [s2][ON] Buser 81 Rycerz [s2][ON] CarcorCat 71 VooDoo [s2][OFF] "Everybody lies." Gregory House |
9 Mar 2011, o 11:17 |
|
Administrator
|
Wyczyść cache przeglądarki.
|
9 Mar 2011, o 13:11 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 28 Sty 2011, o 15:38 Posty: 15 Miejscowość: Braniewo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Lester napisał(a): Bo Linux to dziadostwo. Taern nie obsługuje Linuxa Obsługuje bardzo ślicznie. Sam gram na Debianie + Chromium beta Kojiro napisał(a): bo jest taka sprawa ze ja na tym linuxie nie moge nic zrobic bo mam wszystko poblokowane dlatego teraz niewiem czy dalej bd mogl grac Na początek może wyczyśćmy Ci iptables. Odpal terminal, wpisz: Kod: sudo su # Zostaniesz poproszony o swoje hasło # Jeżeli nie masz dostępu do sudo zaloguj się poprzez poniższą komendę: su - # Zostaniesz poproszony o hasło roota - administratora systemu. # Poniższa komenda czyści reguły firewalla. iptables -F Po powyższym zabiegu sprawdź czy nadal masz problem. _________________ [s3] Aluandir |
9 Mar 2011, o 13:55 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Po 1h w końcu mogłem się zalogować. Przeglądarkę czyszczę codziennie przez zalogowaniem się do gry, wiec problem rozwiązał się sam ale przyczyna nie
_________________ Jeśli ktoś nie dba zbytnio o prawdę w sprawach drobnych, nie można mu ufać w sprawach istotnych. Albert Einstein Integra 116 Druid [s2][ON] Buser 81 Rycerz [s2][ON] CarcorCat 71 VooDoo [s2][OFF] "Everybody lies." Gregory House |
9 Mar 2011, o 13:59 |
|
Uczeń Simona
|
drygu napisał(a): Wyczyść cache przeglądarki. Ja nie czyscilem nic, rano wszedlem i bylo wszystko ok. Tak wiec to chyba nic ode mnie bylo... _________________ http://demotywatory.pl/2014205/I-tak-zawsze%22A |
9 Mar 2011, o 16:47 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |