![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ulepszanie i spalanie ulepszeń
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Nie pokazuje się. To coś jak szansa wydropienia nieuszkodzonego przedmiotu. Też raczej nieznana
![]() _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
9 Cze 2011, o 00:12 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Dw,
ok, zrozumiałem, ![]() Proszę w takim razie o poprawienie poradnika, wprowadza w błąd, szukałem dwa dni wytrzymałości broni ![]() Pozdrawiam Grażka |
9 Cze 2011, o 00:26 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Ktos gdzies kiedys pisal ze szansa wynosi (chyba) 40%, ale nie pamietam czy bylo to 40% na to ze wyzeruje, czy nie wyzeruje przy nieudanym ulepszenia (z tego co mi wiadomo ta wartosc jest taka sama dla kazdego sprzetu).
|
9 Cze 2011, o 03:19 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Cytuj: 3. Ulepszamy zwykły item taki na 50lvl - mamy na +3 wtedy itemu nie zabierze śmierć, ale ulepszamy na +4 i palimy do zera - rozumiem, że item już nam może zniknąć po nieudanej walce.... Z tego co zauważyłem ,to nawet ,jeśli spalimy przedmiot będący wcześniej na +3 lub wyżej ,to pozostaje on platynowy ,czyli nie wypada po śmierci. [Potwierdzam, przedmiot, który raz się stanie platynowy nigdy nie przestanie już takim być - Mysth] Mystheria napisał(a): Ktos gdzies kiedys pisal ze szansa wynosi (chyba) 40%, ale nie pamietam czy bylo to 40% na to ze wyzeruje, czy nie wyzeruje przy nieudanym ulepszenia (z tego co mi wiadomo ta wartosc jest taka sama dla kazdego sprzetu). Z mojego doświadczenia wynika ,że częściej się zeruje niż niezeruje ,więc stawiam na drugi wariant. Chyba ,że mam wyjątkowego pecha:) |
9 Cze 2011, o 05:10 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Grazka napisał(a): Dw, Ad. Scitie, Felix Odpowiedz mnie nie satysfakcjonuje... ....so why w Poradniku najnowszym jest napisane: Cytuj: Szansa powodzenia ulepszania: Ulepszenie +1 95% szansy ulepszenie +2 85% szansy ulepszenie +3 75% szansy ulepszenie +4 65% szansy ulepszenie +5 50% szansy ulepszenie +6 40% szansy ulepszenie +7 30% szansy ulepszenie +8 20% szansy ulepszenie +9 10% szansy ulepszenie + 11 10% szans Cytuj: Ryzyko utraty sprzętu: Sprzęt posiada swoją, wyrażaną w procentach, wytrzymałość. Jeśli nie uda się ulepszenie sprzętu, wytrzymałość pokazuje jaka jest szansa na to, że wcześniejsze ulepszenia przetrwają i nie wyzerują się. więc uparcie ... pytam ![]() ![]() Nie odpowiadajcie co sądzicie... tylko na temat, jeśli ktoś wie. Pozdrawiam Grażka S3 Każdy item ma 40% szansy, że się spali i 60% szansy, że wytrzyma nieudany proces ulepszania. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
9 Cze 2011, o 10:26 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Dw,
Dziękuje za wszystkie wypowiedzi, .... Twórcom gry pozostawiamy zbalansowanie uzyskania inhibitorów, w dalszym ciągu jest ogromna przepaść miedzy "zbieractwem" a zakupem za platynę itd., co do samego ulepszania jest ono klarowne i zależy na razie w 100% od szczęścia. Gra się rozwija więc pewnie w przyszłości poznamy nowe zmiany dotyczące ulepszania... Pozdrawiam Grażka S3 Ps. temat do zamknięcia... ...więc zamykam ![]() |
10 Cze 2011, o 03:11 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |