![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Oddajcie konto!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
![]() |
To jak ja mam to konto odzyskać?
|
11 Maj 2011, o 18:02 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Oddacie to konto?
|
12 Maj 2011, o 15:29 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Napisze to i nie bede wiecej powtarzac. Konta nie oddamy, a Ty go nie odzyskasz (chyba, ze wymyslisz blyskotliwy sposob jak to zrobic, ale szczerze w to watpie). Kazde Twoje kolejne posty z prosba o oddanie moga zostac potraktowane jako spam i beda kasowane (takie z pytaniami "czemu nie oddacie?" tez, bo powodow dostales juz dosc).
|
13 Maj 2011, o 03:07 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Ale to jest..., wy powinniście pomagać...
![]() ![]() |
13 Maj 2011, o 15:34 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
O ile się orientuję, pomagali Ci już bodajże 2 razy?
Zresztą, stanowisko pozostaje niezmienne i nie ma co tego dłużej ciągnąć. Temat zamykam, jeśli ktoś będzie miał coś konstruktywnego do dodania, to PW do mnie (ale znając życie, będą to osoby, które same sobie mogą odblokować ![]() _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
13 Maj 2011, o 15:37 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |