Strona 2 z 3 |
[ 30 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bagienne ziele
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Cytuj: EDIT: Jestem praktycznie pewny ze po update ani Len ani Bagienne Ziele nie wystepuja na nowych mapkach. Prosze kogos z administracji o potwierdzenie/zaprzeczenie czy tak jest w istocie. Rzeczywiście, także nie mogłem ich znaleźć, a dochodzi jeszcze do tego: Prastara energia oraz Biały Druid, który dawał Amulet Gromu. Jeżeli ktoś byłby łaskawy dodać lub wskazać położenie Prastarej oraz Druida, byłbym bardzo wdzięczny. @DOWN Wiem. Dlatego ktoś mógłby go dodać, a obok niego Prastarą Energię, jak to było w starym Kamiennym Kręgu.... Ostatnio edytowany przez StrangeroS, 21 Maj 2011, o 22:25, edytowano w sumie 1 raz |
21 Maj 2011, o 22:13 |
|
Uczeń Simona
|
Bialego Druida nie ma na bank takze - co do prastarej to jeszcze nie doszedlem ale powoli sie zblizam i sprawdze.
_________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
21 Maj 2011, o 22:20 |
|
Zabójca Tilsai
|
Bagienne ziele:
Troche późno ale jest Biały driud już jest ale obok niego można znaleźć zioło lecznicze: _________________ ------------------------------------------------------------------------------ |
28 Maj 2011, o 15:13 |
|
Uczeń Simona
|
Rzeczywiscie Bialy Druid (razem z dropem!) i Bagienne ziele pojawily sie po ostatnim update - co do reszty dalej nie znalazlem wiec nie wiem - czy ktos widzial Len i Prastara Energie?
_________________ If I charge, follow me. If I retreat, kill me. If I die, revenge me. |
28 Maj 2011, o 17:21 |
|
Zabójca Tilsai
|
Co do lnu to już zgłosiłem jego brak. Nie długo będzie wprowadzony.
A co do prastarej energii to poszukam jej. Jeśli nie znajdę to też zgłosze _________________ ------------------------------------------------------------------------------ |
28 Maj 2011, o 17:45 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Do wyrobu miksturek (+50) też brakuje Prawoslaża czy jakoś tam...
_________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
28 Maj 2011, o 18:46 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Prawoślaz widziałem przy wejściu do wymarłej osady.
|
28 Maj 2011, o 19:15 |
|
Pogromca Valdaroga
|
To jest chyba Kozłek...
_________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
28 Maj 2011, o 19:30 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Specjalnie zalogowałem się do gry, poszedłem na miejsce... prawoślaz.
|
28 Maj 2011, o 19:48 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Prastarą Energie znalazł mój przyjaciel WachuDruid
Jest ona na bagnach na max po lewej od Horbel Od wejścia od Wioski Romana iść prosto i skręcić w krzaki ~~EDIT Prawoslaż w Wiosce Wymarłej Miętek w Wiosce Romana Kozłek..................? _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
28 Maj 2011, o 20:47 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 30 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 226 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |