Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Naj profa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Na jakim lvl, 30? My mówimy o ciut lepszych walkach, gdzie vd jest naprawdę koksem.
W dodatku nieogara to zawsze można łatwo ubić, niezależnie od klasy. Bywało że łuka na wyższym lvl zabijałem z palcem w nosie, bo grać nie umiał. |
30 Maj 2011, o 21:49 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Matty napisał(a): Zanim wszystkie debuffy wejdą na ukazanie to vd leży, 6 PA bierzesz vd daje 3 PA obronę 3 PA atak lub urok, Walisz mu swoje uroki stara,piasek - nie może trafić mrocznym, jakby chciał ssac deff na wręcz. Kazdy wygra z każdym tylko trzeba być ogarniętym. Nie raz bijac sie z vd mialem sytuacje ze przy moim zestawie 2xarcan+markahn+gathril vd rzucal mi 3 debuffy w 1 rundzie, a w drugiej ukazanie mu wchodzilo i bylo po walce Jednak taki fart trafia sie 1 na 10:D _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie |
30 Maj 2011, o 21:55 |
|
Błądzący w Tunelach
|
i nie mowie o 30lvl bylo ja 54LvL i gosciu vd 50lvl 3 debufy weszly a ukazanie nie padl
_________________ TheSpedXX barbarzyńca 27lvl s1 |
30 Maj 2011, o 22:15 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Wiadomo że VD, wbijasz tam 18 czy 20 level - dostajesz Uderzenie Cienia i elegancko sobie expisz na potworkach, często znacznie szybciej niż inne klasy na tym levelu. Na insty zawsze Cię wezmą a jakieś super ważnej roli nie masz - pilnujesz sobie klątw albo trzaskasz Uderzeniem Cienia. W PvP też nie jesteś leszczem. I tak wesoło mijają dni. Przynajmniej mi
_________________ PejaSLU - 86 LEVEL [VD] |
31 Maj 2011, o 01:23 |
|
Błądzący w Tunelach
|
grzmotttx napisał(a): i nie mowie o 30lvl bylo ja 54LvL i gosciu vd 50lvl 3 debufy weszly a ukazanie nie padl To masz 54 lvl i nie wiesz jaką postacią grać ? , takich tematów jest mnóstwo więc byś dawno znalazł na forum , także i na chacie możesz dopytać i nie zaśmiecać forum jaka najlepsza postać dla większej ilości graczy , druid bo zawsze potrzebny w pt na różne bossy i dobrze sobie radzi w pvp bo ma umiejętność leczenia. Oczywiście inne klasy też są bardzo potrzebne w pt. MO-Mag ognia bardzo duże obrażenia , Łuk całkiem niezłe debuffy oraz celność. i Umiejętność zabrania do 6 pa przeciwnikowi , VD bardzo dobrze debufy i umiejętność zabrania naraz 60% życia bossa.Reszty Klas nie wymienię bo nie grałem. _________________ |
31 Maj 2011, o 01:31 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Sheeda to wogóle nie wymienili... smutne):
_________________ Zauważyłeś kogoś w koszulce z dziwnym numerkiem? To prawdopodobnie użytkownik naszego serwisu! zaloguj się i sprawdź, kim jest osoba, którą dziś spotkałeś w autobusie! Znajdź nieznajomych! |
31 Maj 2011, o 01:47 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Sheed może nie został wymieniony bo te osoby co napisały coś w temacie nie grały sheedem ? Skoro może grałeś to ty powiedz coś o sheedzie.
_________________ |
31 Maj 2011, o 01:53 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Nie bardzo mogę, bo mam dopiero 30 lvl. Jak na razie to zauważyłem, że dobrze się spisuje, jako wspomagacz do każdej walczącej postaci. Jak gram z łukiem i widzę, że zadał dużo obrażeń to wiem, że potworek zmieni obronę na odległość, to z 'z karata' go. Jak z rycem/barbem to zmieniam na hadoukena. Zobaczymy jak pozniej to bedzie.
_________________ Zauważyłeś kogoś w koszulce z dziwnym numerkiem? To prawdopodobnie użytkownik naszego serwisu! zaloguj się i sprawdź, kim jest osoba, którą dziś spotkałeś w autobusie! Znajdź nieznajomych! |
31 Maj 2011, o 02:23 |
|
Administrator
|
umbertho: Jak idziesz z rycem lub barbem to musisz ustawi front kicka z duża ilością PA i pierwszy kliknąć zegar. Wtedy kopniakiem otwierasz drogę dla reszty zbijając zupełnie obronę i wszystkie taki wchodzą jak w masło. Sheed w połączeniu z innymi fizolami jest świetny w drużynie.
|
31 Maj 2011, o 02:44 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zamykam, przenoszę + ostrzeżenie dla autora za powielanie tematu i umieszczanie go w złym dziale. _________________ Marzena, cześć. |
31 Maj 2011, o 07:48 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 228 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |