![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
S4; zmiana koloru itemu przed przeniesieniem jego wyglądu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 12 Cze 2011, o 10:34 Posty: 61 Miejscowość: BBA Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Ja wiem co tam jest napisane ale jest to kolejny przykład na wyłudzanie platyny :/
A wracając do koloru mojej pelerynki nie macie zamiaru z tym nic zrobić ?? Bo widzę że ludzie za to odpowiedzialni boją się zabrać głos w dyskusji :/ Co jeszcze bardziej mnie przekonuje że lecicie w kulki i to za bardzo :/ Ponawiam moje pytanie: Niech mi ktoś powie czy jak 2 osoby wykupią konto premium i jedna będzie miała losowania co 24h a druga nie to też będziecie uważali że wszystko jest ok ?? i że jest to wporządku ? |
12 Lut 2012, o 13:58 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 12 Cze 2011, o 10:34 Posty: 61 Miejscowość: BBA Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
I jak ??? ani na supporcie nie raczycie sie odezwac ani tutaj ??? moze by ktos miał odwage napisac co z tym i kiedy bedzie zrobione ?? bo jak narazie to dalej robicie sobie jaja z ludzi i okradacie nas z platyny.
|
14 Mar 2012, o 13:24 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Prosze bardzo, tu masz napisane wyrazne, ze Lesgar NIE przewozi do trentis, tylko na poludniowy kraniec glownego traktu:
![]() Co do zmiany kolorow, to zamiescilismy odpowiednie info na wiki, a do tego oddajemy platyne w kazdym przypadku pomylki, wiec to tez raczej kiepskie wymuszanie z naszej strony ![]() |
14 Mar 2012, o 16:21 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Albo jestem ślepy albo źle szukam ale z tego co widzę na wiki nie ma żadnej informacji, że zmiana koloru to loteria i jednemu się zmieni drugiemu nie.
Przy okazji znalazłem na wiki takie zdanie: "Należy pamiętać, że nie ma sensu zmieniać koloru w ekwipunku, który nie jest widoczny podczas walki i przemieszczania się postaci." z tego zdania jasno wynika że zmianę koloru widać wszędzie nie tylko podczas walki. Co do zwrotu platyny mam rozumieć że będziecie ją zwracać tak długo aż trafie w odpowiedni odcień ? |
14 Mar 2012, o 23:47 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |